Kan du bli transporterad till The Magical International? Lär dig allt om Incredible Beasts 3! J. Okej. Kan Rowling undanröja det?

J. Okej. Rowling gjorde till slut sin manusdebut under Harry Potter fantiserade franchisen, Incredible Beasts. Incredible Beasts-filmsamlingen är en prequel till Harry Potter-filmsamlingen. Den primära filmen Incredible Beast And The place to To find Them hade lanserats 2016, medan den primära uppföljaren till filmsamlingen Incredible Beasts: The Crimes of Grindelwald hade lanserats 2018. Lovers of Harry Potter kan inte se ut att hålla ett öga på deras nöje för en tredje film . Prydligt, vi är här för att meddela dig att den tredje delen av filmsamlingen kan lanseras. Här är allt du vill ha för att få reda på den här kommande filmen.

En legitim leverans från den plats där vi får all information som är associerad med Harry Potter-serien och dess prequel är WizardingWorld.com. Det hade introducerat att inspelningen brukade vara planerad att starta våren 2020. Älskare hade blivit häpnadsväckande när de lyssnade på att utgivaren för filmen är Steve Kloves, som brukade vara manusförfattare till Potter också. Inom de två första prequel-filmerna, hade han agerat som tillverkare, men han kommer att få identifieringen om medförfattare på denna kommande film mest praktiskt.Upplåsningsdatum:

Vi har nu information om att den tredje filmen kommer att lanseras den 12 november 2021! Dan Fogler uppgav att filmen brukade tyvärr skjutas upp på grund av att den har en lång tid. Det påstås att det kommer att bli bättre än de två primära filmerna blandade!

Smidd:

Eddie Redmayne som Newt Scamander

Johnny Depp som Grindelwald

Jacob Kowalski som Dan Folger

Generation Miller som Credence Barebone

Jude Legislation som Dumbledore

Katherine Waterstone som Tina

Supply från WizardingWorld.com uppgav att Jessica Williams personlighet, som är en Ilvermorny-professor, möjligen skulle ha en viktig och välbyggd funktion på denna tredje film. Detta brukade införas resterande 12 månader.

Det brukade finnas en video som tidigare var avsedd att avlasta 2020, men nu är den uppskjuten till att frigöra 2021. Så vi kommer att se motsatsen till ett antal av skådespelarna som är en del av filmen då.

Komplott:

CinemaBlend

Prydligt, inget legitimt tillkännagivande för filmens handling har lanserats, men vi, fanatikerna, kan dock överväga vad som kommer att bli berättelsen. Vi kommer att förvänta oss att Dumbledore mer än troligt kommer att checka ut för att bryta blodpakten han har med Grindelwald. Vi kan också få se Jacob som försöker rädda Quennie från hennes bristfälliga beslutsamhet, och naturligtvis kommer vi att se Credence och hur han kommer att försökas tas till deras aspekter, av alla.

JK Rowling hade tidigare sagt att filmerna skulle karakterisera de föregående 19 åren av Wizarding International. Detta visar att den återstående filmen kommer att ta oss så mycket som 1945, de 12 månaderna då Grindelwald försvann till Dumbeldore och fick den äldre staven från honom. Dessa nitton 12 månaders varaktighet har dessutom början på Voldemort och tillkomsten av hans preliminära horcruxer.

När det gäller toppen av filmen har vi två lösningar. Både det kommer att vara öppet som den primära uppföljaren till franchisen, eller så kan det ge trilogins övergripande kärleksfulla slutsats. Vi kommer inte att se framåt mot filmen och se vad de har avsett för oss.