Kaiju No. 8 Chapter 69-Review, spoilers och allt du behöver veta

INTRODUKTION

Fans av Kaiju kanske inte är nöjda med det senaste mangameddelandet. Informationen avser Kaiju No. 8 Chapter 69:s publicering. Enligt Viz Medias senaste schema kommer kapitlet inte att släppas snart. Hur kommer det sig dock? Har artisten ett medicinskt problem? Underrubrikerna nedan kommer att adressera varje fråga du har. Här är allt du behöver veta om den senaste mangaversionen.

Hur Kikoru deltar i fusionen kommer att undersökas i den efterföljande handlingslinjen. Det kan vara svårt för henne att kontrollera så mycket makt. Men ända sedan hennes far gick bort, hon har varit arg .

FÖRDRÖJNING MEDDELANDE

Det fanns ingen officiell bekräftelse på överträdelsen vid publiceringen av dettaartikel. Utgivningsdatumet för Kaiju No 8 Chapter 69 avslöjades dock av mangans tidtabell på Viz Media. Enligt mangans schema kommer inga nya kapitel att publiceras detta månad . Men ingen förklaring till förseningen har getts.Fans tyckeratt detta bara är en av mangans vanliga pauser.OM SERIEN

Den nya veckomangan Monster #8 / Kaiju No.8 är skriven av Naoya Matsumoto och distribueras online av Shueishas mangaportal ShonenJump+.

Den japanska försvarsstyrkan har anförtrotts att eliminera kaiju, eller monster, som ofta angriper invånarna i Japan. Kafka Hibino och Mina Ashiro, livslånga vänner, lovade att gå med i försvarsstyrkan efter att deras stad utplånats av kaiju när de var barn.

Som den tredje enhetens befälhavare i försvarsstyrkan har Mina blivit känd. Kafka är medlem i saneringsteamet trots att han upprepade gånger misslyckats på provet. Kafka får förmågan att förvandlas till ett monster efter att en liten talande varelse kommer in i hans kropp genom hans läppar.

VAD KOMMER HÄNDA HÄRNÄST

En konflikt som mänskligheten är på väg att gå in i har båda sidor lika redo. Det 68:e kapitlets sistapanelen avslöjasatt Kikoru var beredd att börja sin fusion med Monster No 4. Men hon är fortfarande en ung person och håller fortfarande på att lära sig att slåss mot monster. Men förlusten av hennes far har gett henne en nivå av vrede som kan konkurrera med de mäktigaste monstren. Därför kommer starten av fusionsprocessen att signalera början av Kaiju No 8 Chapter 69.

Kikoru kommer att delta i testet tillsammans med det kriminaltekniska teamet. Framgången med denna fusion är förväntat av publiken. Det blev dock tydligt att även Kafka var tvungen att ta itu med många frågor under hela fusionsprocessen. Men det var tydligt att alla hade kunnat få en titt på hur proceduren kommer att fungera i framtiden.

UTGIVNINGSDATUM

Nästa person som smälter samman med monstret för att utnyttja dess kraft efter Kafka är Kikoru. Därför kommer den första kapitlets publicering inte att göra det ske tills följande månad. Enligt schemat som gjorts officiellt av Viz Media kommer Kaiju No 8 Chapter 69 slutligen att släppas den 1 september 2022. Dessutom kommer endast de officiella Viz Media, Shonen och MangaPlus-sidorna att ha tillgång till alla mangans kapitel .