Kaia Gerber får matchande fottatuering med SOLEMATE Cara Delevingne! Klicka för att veta mer!!

De två engelska modellen och skådespelerskan har satt eld på sociala medier. Modellernas inlägg var trendigt över hela Instagram och visade sig vara en favoritbild för många bästa vänner. Så vilka är de trendiga bästa vännerna? Det är inga mindre än Kaia Gerber och Cara Delevingne. De två bästa vännerna har varit så trendiga i några månader.Båda flickorna är i karantän tillsammans sedan låsningen. De båda var ett stort stöd för varandra sedan deras uppbrott för några månader sedan. Det gick också rykten runt de två om att de är i ett pansexuellt förhållande.

Fortsätt läsa för att veta mer!

Kaia Gerber

Kaia är dotter till supermodellen Cindy Crawford. Hon dejtade till en början Pete Davidson under en lång tid. Deras förhållande tog slut i december och erkände att deras förhållande inte kom till en bra tid för honom.

https://www.instagram.com/p/CAWZ-sgjUeI/

Pete sa i en intervju med Charlamagne Tha God i februari att de dejtade i några månader och att hon är väldigt ung. Han sa att jag jävligt går igenom mycket, och det var innan jag gick på rehab. Det är bara det att hon ska ha kul. Hon borde inte behöva oroa sig för någon kille som bara har problem och s**t. Hon borde trivas med sitt arbete.

Gerber är bara 18 år men stötta Cara på bästa sätt .

Cara Delevingne

Cara Jocelyn Delevingne är en engelsk modell, skådespelerska och sångerska. Hon vann årets modell vid de brittiska modepriserna 2012 och 2014. Hon gick in i skådespeleriet 2012 och spelade en mindre roll i Anna Karenina.

https://www.instagram.com/p/CCltLBXlY9L/

Cara har även medverkat i flera filmer vilket leder till att många känner henne. Hennes filmer som Paper Towns, The Enchantress i seriefilmen Suicide Squatt, Laureline i Luc Bessons Valeriana och staden med tusen planeter.

Hon var både pansexuell och bisexuell. Cara hade ett förhållande med den amerikanska musikern St. Vincent 2015. De separerade i september 2016. Skådespelerskan hade ett förhållande med skådespelerskan och modellen Ashley Benson 2019.

https://www.instagram.com/p/B8jlAEiFe4g/?utm_source=ig_embed

Paret avslöjade inte sitt förhållande förrän de firade ettårsjubileum. De erkände sitt förhållande först 2019.

Paret bröt upp 2020 efter två års dejting.

Kaia och Cara får en matchande tatuering.

Den engelska skådespelerskan och modellen hade samma matchande tatuering på insidan av benet. Modellerna har varit nära vänner ett tag nu och för att befästa sin vänskap, Cara, 28, och Kaia, 18, bestämde sig för att skaffa sig lite sött matchande bläck.

Kaia avslöjade allt via sin Instagram-story samtidigt som hon önskade Cara grattis på födelsedagen då catwalkstjärnan fyllde 28 år i onsdags. Hon delade en bild på deras tatuering på sina Instagram-berättelser.

'Grattis på födelsedagen till min solemate @caradelevingne,' skrev Kaia medan hon delade en bild av henne och Cara med sina händer och fötter sammanflätade eftersom det tydligen är deras grej. Hon delade sedan med sig av en bild av flickorna som placerade sina fötter tillsammans, med båda gungade ordleken på insidan av foten.

Hon lade till många söta bilder och videor på båda som satte i brand på Instagram. En sådan bild är bilden där de båda ses i vit klädsel tillsammans.

Håll utkik för fler uppdateringar!!