Kaguya Sama: kärlek är krig kapitel 272 nya uppdateringar

Sammanfattningen

Den här serien är en romantisk komedi som finns tillgänglig på Netflix. Det finns en studentrådspresident Miyuki, och vicepresident Kaguya, de båda är varandras kärleksintressen men deras stolthet kommer emellan när de är på väg att erkänna varandras känslor. Den här serien sändes 2019 den 12 januari. Skrivet av Aka Akasaka. Dess andra säsong sändes 2020. Premissen går runt för en gymnasieskola där dessa två skolgångna barn blev förälskade i varandra och började gilla varandras närvaro runt dem. Berättelsen följer hur de retar varandra lockar varandra och följer planer för att få den andra hälften att bekänna vad de känner.

Vad stod i kapitel 271

För dessa två gymnasieelever är kärlek ett krig. När de fortsätter att försöka få den andre att förlora när som helst eftersom han eller hon först kommer att bekänna sina känslor. Nästa kapitel kommer att fortsätta det som lämnades kvar i det förra kapitlets slut.Rollbesättningen

  • Miyuki
  • Kaguya
  • Chika
  • Ishigami
  • Det gör de inte
  • Nagisa
  • Tanuma

Det här är några bikaraktärer som lägger till en nypa salt, kul och hysteri till handlingen i historien. När de skapar en kärlekstriangel och lurar hela kommittén av råd på gymnasiet, liksom många andra, är de båda arroganta och trots en känsla av att besegra varandra eftersom det kan krävas vad som helst att göra. Dessa scheman och trick som de spelar med varandra flera gånger i kapitlet är väldigt vackert skrivna och håller dig engagerad i en mycket vanlig fas i en människas liv och förändring i beteendet när du blev kär i någon. Men i det här fallet är detta inte en ensidig känsla de båda vet det och bara väntar på att den andre ska erkänna och förlora.

Vad som brygger inuti kreatörernas huvud

Detta kapitel kommer att handla om Chika Fujiwara

En annan huvudkaraktär eftersom hon är den tredje personen i paret och det här kapitlet kommer att visa egenskaperna och hur ökända hon är personligen punkt kommer det inte att finnas någon handling i nästa kapitel. Och detta kommer att visa ett möte mellan Viktig till karaktärerna Chika och Kaguya. Och de kommer att dela lite bra skärmtid för att visa sitt intresse för deras fotografering med varandra till nästa nivå. Det här kapitlet är också mycket efterlängtat av fansen och det sändes i Japan den 5 augusti och i Europa och Kanada den 4 augusti och deras respektive versioner. Skaparna har bekräftade att mangan kommer att släppas snart och fansen är väldigt glada över att få veta om kapitlet.