K-popbandet BTS slår YouTube-rekord med 10 miljoner visningar på 20 minuter: klicka här för att veta mer!

BTS, annars kallat Bangtan Boys, är ett sydkoreanskt barnband i sju delar. Det började bildas 2010 och dök upp 2013. Septetten är medförfattare och producerar mycket av sin avkastning. Inledningsvis en hip studs-samling, deras melodiska stil har utvecklats för att införliva ett brett spektrum av typer.

Deras verser, regelbundet centrerade kring nära hemmet och social analys. De tar upp ämnena psykologiskt välbefinnande, olägenheter för unga ungdomar, olycka, utflykten mot att pryda sig själv och oberoende. Deras arbete lyfter fram referenser till skrift och mentala idéer och innehåller en valbar universumshistoria. Sammankomsten har anordnat några världsbesök.Om BTS rekordmelodin 'Dynamite'

BTS har gjort det ännu en gång. Det koreanska popbandet slog YouTube-rekord med sin nya melodi 'Dynamite'. De spelade in förkrossande 10 miljoner perspektiv på bara 20 minuter efter musikvideons urladdning.

Under de följande 40 minuterna spelade musikvideon in 20 miljoner perspektiv. 'Dynamite' är Kpop-bandets huvudlåt som spelades in helt på engelska.

Dynamitvideo drog miljontals tittare

Dessutom har BTS utan någon hjälp förstört YouTubes premiärrekord, som nyligen innehas av BLACKPINKs '. Musikvideon för You Like That som lockade 1,65 miljoner tittare samtidigt. 'Dynamite' drog in en livesiffra på mellan 3 till 4 miljoner individer på dubbeln.

Musikvideon håller i linje med sitt namn eftersom den har underbar vitalitet och är laddad med roligt. BTS kommer att framföra 'Dynamite' på deras första MTV Video Music Awards, som sänds live den 30 augusti.

Hur kom gruppnamnet BTS?

Gruppnamnet BTS representerar den koreanska artikulationen Bangtan Sonyeondan. Det betyder verkligen Bulletproof Boy Scouts. Som indikeras av del J-Hope, betyder namnet gruppens sug efter att stänga ute generaliseringar, reaktioner och önskningar som pekar på unga människor som kulor.

De är kända som Bōdan Shōnendan i Japan. I juli 2017 rapporterade BTS att deras namn på samma sätt skulle betyda Past the Scene som en viktig aspekt av deras nya bildpersonlighet. Detta inkluderar deras namn för att beteckna BTS för unga som går förbi de verkliga faktorerna de konfronteras med och går vidare.

Utmärkelser och prestation av BTS

BTS har fått många utmärkelser och respekt, inklusive 24 Mnet Asian Music Awards, 23 Melon Music Awards, 20 Golden Disk Awards, 14 Seoul Music Awards, 13 Gaon Chart Music Awards, 4 Billboard Music Awards, 4 Korean Music Awards, 4 American Music Awards och 2 MTV Video Music Awards.

Efter att ha sålt över 20,3 miljoner samlingar på Gaon Music Chart. I Sydkoreas historia har BTS varit den högst rankade hantverkaren. Shin Seung-huns hade ett rekord på 17 miljoner album. I Sydkorea har BTS fyra Multi-Million-kollektioner och tre Platinum-streamingsinglar. Som den främsta koreanska sammankomsten för att få en RIAA-bekräftelse har BTS en Platinum-samling, tre Platinum-singlar, två Gold-singlar och en Gold-samling i USA.

BTS endast koreanska för att få ackreditering i Storbritannien

I Japan är BTS den främsta manliga okända handlingen för att få en miljonbekräftelse för en singel. De har dessutom två Multi-Platinum-singlar, en Multi-Platinum-samling, en Platinum-samling och fyra guldalbum. BTS är också den primära koreanska sammankomsten för att få ackreditering i Storbritannien, med en Silver-singelbekräftelse för Kid With Luv och tre Silver-insamlingscertifikat för Love Yourself: Tear, Love Yourself: Answer och Map of the Soul: Persona.

BTS har en enorm social påverkan och har från och med 2019 uppnått tretton Guinness världsrekord, inklusive världsrekordet för de flesta Twitter-engagemang. Hittills har de gått igenom 192 veckor på #1 på Billboard Social 50-listan. Sydkoreas president hade beviljat BTS kulturella meriter, vilket var i oktober 2018. Ordern var för deras åtaganden att sprida koreansk kultur och språk.

BTS vände sig till primär K-Pop

Under 2019 var individer från BTS välkomna att bli individer från Recording Academy av uppskattning för deras engagemang för musik och som ett inslag i en push för att hjälpa till att expandera Grammy Award-väljarna.

Den 7 november 2019 förvandlades BTS till den primära K-Pop-akten för att stanna på Billboard 200 i ett helt år. Love Yourself: Answer återuppstod Billboards graf för primära samlingar måndagen den 4 november och har från och med november 2019 stannat kvar på diagrammen i 52 veckor utan rygg mot rygg, vilket gör det till den första och för närvarande bara K-pop-samlingen som gör det .