Justin Timberlake håller händerna med 'Palmer' Costar Alisha Wainwright på New Orleans Bar

Justin Timberlake sågs hålla hand och bli bekväm med sin Palmer-kostar Alisha Wainwright. De sågs på en bar i New Orleans.

På fotografier som publicerats av The Sun var sångaren och underhållaren, 38, belägen nära Wainwright, 30. De befann sig på överhänget av The Absinthe House, en Big Easy-bar på Bourbon Street, torsdagen den 21 november.Fläckad när hon lägger sin hand på Timberlakes knä

Wainwright sågs lägga sin hand på Timberlakes knä. De observerades dessutom i hemlighet när de knäppte händerna under ett bord. SexyBack-artisten Timberlake verkade inte ha sitt bröllopsband på sig.

The Sun rapporterar att paret besökte och njöt av baren vid 12-tiden och flinade och fnissade tillsammans.

7 saker vi lärde oss om Justin Timberlake och Jessica Biel från hans nya bok 'Knowing the past'

En video visar på samma sätt Timberlake som är kopplad till Jessica Biel och lägger sin arm runt underhållarens mellanrum. Han verkade ha druckit intensivt och var skakig på fötterna när han lutade sig mot en avdelare för att få hjälp.

En förbipasserande avslöjade för The Sun att Timberlake fick Wainwrights hand. Hon lade den sedan på hans knä och hon började ömt smeka hans ben. Vid det laget fick han hennes hand med båda sina och lekte med hennes händer.

Källor som avslöjas Timberlake & Wainwright är följeslagare

En källa som var i baren avslöjar för Us Weekly att Timberlake och Wainwright helt enkelt är följeslagare.

Några gjutna individer var där och det var bara en gjuten montering, källan inkluderad. Inget sentimentalt pågår med Justin och Alisha. Hela skådespelaren filmar där ute och gillar att umgås tillsammans. De var särskilt öppna och inget fel pågick.

Wainwright och Timberlake spelar i dramatiseringen Palmer

Wainwright och Timberlake spelar i dramatiseringen Palmer. Den handlar om en tidigare skolfotbollsstjärna som återvänder till sin gamla stadsdel efter en period i fängelse.

Paret öppnade sitt förhållande i januari 2007, efter att Timberlake skildes från Cameron Diaz. Efter tre år avslöjade en insider för Us Weekly att den tidigare boybandern hade hållit tillbaka sitt firande för att lugna Sjunde himlens stjärna. Han har inte slagit klubbor; han är på acceptabelt uppförande, meddelade källan oss.

Om parseparation

Paret splittrades i februari 2011 men de återupplivade sitt sentiment den juli och rapporterade sitt engagemang i december.

Biel gav ett entusiastiskt erkännande för sin partner nyligen när han avslutade sitt Man of the Woods-besök.