Justin Bieber och Chance the Rapper delar video för ny melodi Holy!!!

Justin Bieber har delat en annan singel som lyfter fram Chance the Rapper. Den är klassad Holy och den dyker upp med en Colin Tilley-koordinerad musikvideo. I videon stängs den gemensamma bearbetningsanläggningen där Bieber arbetar ner på grund av den rådande och kontinuerliga världsomspännande omständigheten. Den avslutas med ett framträdande från Wilmer Valderrama – en fighter som tydligen är hemma från kriget – som välkomnar en hungrig Bieber till sitt hem för en fest. Chance the Rapper dyker också upp. Titta på den under.

Om musikvideon

Musikvideon koordineras av Colin Tilley. Han har koordinerat inspelningar för några av Biebers olika låtar. Det inkluderar Never Let You Go och Sure. Tilley har dessutom senast koordinerat Cardi B och Megan Thee Stallions WAP-musikvideo.Chance spelade nyligen ut en virtuell show för Ralph Lauren och inkluderades på ett annat spår av Brandy som heter Baby Mama.

Nyligen medverkade Bieber i Drake och DJ Khaleds POPSTAR visual, där han fyllde rollen som Drakes nominella jobb.

Justin Bieber & Chance The Rapper går ihop på ny singel

Justin Bieber och Chance the Rapper har levererat ett annat spår, Holy, med en fem minuters video med Ryan Destiny från Fox-arrangemanget Star och Wilmer Valderrama från NCIS.

Spåret, som Bieber delade på Instagram, Twitter och YouTube sent på torsdag amerikansk tid, handlar om tillbedjan, förväntan och självförtroende.

Videon koordinerades av Colin Tilley, som senast spelade in Cardi B och Megan Thee Stallions suggestiva WAP-video, och ger Bieber en roll som en arbetslös oljearbetare och Destiny som hans tillgivenhetsintrig, en skötare.

Paret blir avsatt från sitt hem och hamnar i staden innan Valderrama, som spelar en US Army Trooper, tar in dem på en varm middag med sin familj. De sista fodralen i videon visar karaktärerna runt middagsbordet, knäppa händerna och fråga.

En annan gång

Bieber delade videon och sa via webbaserad media att den utropade en annan gång.

Justin Bieber och Chance the Rapper

The Holy video belyser Bieber, Chance the Rapper, underhållaren Ryan Destiny och underhållaren Wilmer Valderrama. Bieber och Destiny spelar ett par som råkar ut för otur. Ändå upptäcker de tillit till omtänksamheten hos Valderramas karaktär, en trupp, make och far.

Närmaste följeslagare

Han delade videon på torsdagen och sa: Jag gjorde en av mina mest betydelsefulla melodier med en av mina mest stadiga följeslagare och jag behöver verkligen att ni alla hör den idag runt kvällstid när den släpper. Jag inser att den här skivan kommer att få dig att känna något och jag inser att känslan är kärlek.

Justin Bieber och Chance the Rapper

Bieber och Chance the Rapper har precis slagit sig ihop på olika spår. Inklusive Easy decision 2018 tillsammans med DJ Khaled och Quavo, I'm The One 2017 och Certain 2013.

Blessed är Biebers första nya spår sedan hans samling Changes. Hans första kollektion på bara cirka fem år – levererades i februari.