#JusticeForSSR Allt du behöver veta om den senaste händelseutvecklingen i fallet Sushant Singh Rajput. Klicka här för senaste inbrott i fallet.

När undersökningen gräver djupare blir strängar relaterade till Sushant Singh Rajputs död mer trassliga. Nya vändningar kommer för varje dag som går. Tre centrala myndigheter är nu inblandade i ärendet eftersom verkställighetsdirektoratet har till uppgift att undersöka ekonomisk undersökning, Narcotics Control Bureau för narkotikavinkel och Central Bureau of Investigation (CBI) för brottslig vinkel. SSR:s flickvän och huvudmisstänkte Rhea grillas av CBI i 36 timmar i 3 dagar i sträck. Klicka här för att se video:

Rheas intervju

Rhea Chakraborty avslöjade i sin intervju med India Today att Sushant var en drogmissbrukare. Hon sa att han var en vanlig drogkonsument och var väl medveten om sin drogkonsumtion. Hon nämnde att Sushant var i depression under det senaste året. Dessutom hävdade Rhea att när Sushant väl reste med flyg började han känna sig klaustrofobisk. Hon förnekade dock att hon har någon roll att spela i den sena skådespelarens död.Strider mot påståenden

Medan det visuella säger en annan historia. I en video som spreds brett över internet sågs SSR flyga ett plan sittande bredvid Pilot i cockpit. Att bli pilot är dessutom en av de 150 saker han ville göra i sitt liv, enligt hans dagbok. Så frågan uppstår är hur kommer det sig att en klaustrofobisk person kan flyga ett plan medan han sitter i cockpit, vilket är det mest kompakta utrymmet under flygning. När det gäller droger finns det inga solida bevis för att Sushant villigt tog droger. Hans förare och nära familjevänner förnekar otvetydigt att de har sett honom droga. Det är dock ett fall av ytterligare utredning.

Ljudinspelning

Däremellan dök också en ljudinspelning kopplad till avliden skådespelare upp. Ljudet tros vara från januari i år där rösterna från Sushant, Rhea, hennes far Indrajeet Chakraborty, hennes bror Showik och hans ex-manager Shruti Modi kan höras. I den 36 minuter långa videon planerar Sushant att skapa och finansiera ett förtroende. Sushant ser nedslagen ut över röstkvaliteten och Shruti och Rhea pratar under de flesta av mötena.

Rheas aktivitet i finansiella frågor

Man kan höra Shruti råda Sushant att investera i fonder istället för välgörenhet. Detta klargör dock att Rhea var mycket aktiv i Sushantens ekonomiska frågor. Anklagelser riktade mot henne för att hon brukade fatta ekonomiska beslut från SSR:s sida. Enligt mediakällor accepterar Sushants lägenhetskompis Siddharta i sitt uttalande till CBI att Rhea använde den sena skådespelarens kreditkort och betalkort för shopping. I FIR of Bihar Police anklagades Rhea för att ha tagit bort pengar från den avlidne skådespelarens konto.

Chattar

Sushants syster Shweta Singh Kirti delade skärmdumpen av Whatsapp Chat från hennes overifierade Twitter-handtag. I chatten sågs Rhea och Showik beställa doobies som är en typ av cannabiscigaretter. Gruppen med namnet NIFW inkluderar flera medlemmar inklusive Miranda, Siddharta, Ayush, Anandi och andra. Siddharta verkar också kolla på SSR om han tog doobs. Den här chatten kan visa sig vara absolut nödvändig med tanke på drogvinkeln som den är involverad i.

Utredningsriktning?

Enligt Times Now förhörs Rhea, Siddharta och hans huschef Samuel Miranda sida vid sida i ett rum. Medan Rheas bror Shownik utfrågas i ett annat rum. Under tiden kallade centralbyrån den Goa-baserade hotellägaren Gaurav Arya i samband med fallet. Gaurav är känd för att ha kopplingar till drogpaddlare och är själv konsument.

Andra misstänkta

Samuel erkände dock att SSR bad honom att radera alla videor från hårddisken. I sitt uttalande inför CBI berättade han att Sushant var rastlös efter Disha Salians död. Disha är den före detta chefen för Sushant som påstås ha tagit livet av sig några dagar innan sen skådespelares kropp hittades hängande. När nya uppenbarelser fortsätter att utvecklas varje dag kommer vi att hålla dig medveten.