Jurassic World är TILLBAKA med den tredje säsongen! Läs för att veta releasedatum, handling, rollbesättning, trailer och mycket mer!

Jurassic World är tillbaka med den tredje säsongen. Namnet på säsong 3 är Jurassic World: Dominion den här gången. Jurassic world Dominion är en amerikansk science fiction-äventyrsfilm. Colin Trevorrow och hans författarpartner gör manuset till filmen. Det är den sjätte filmen i Jurassic Park-serien.Regissören för filmen är Steven Spielberg. Frank Marshall och Patrick Crowley tillsammans med Trevorrow producerar filmen. Skjutningen började den 24 februari 2020 och stoppades den 13 mars 2020 på grund av coronavirus-pandemin.

Inspelningen återupptogs den 6 juli 2020. Fansen av filmen förväntar sig att uppföljaren släpps. Jag hoppas att det är värt en lång väntan.

Fortsätt läsa för att veta mer om releasedatum, skådespelare och mer!

Jurassic World Säsong 3: Releasedatum

Utgivningsdatumet för filmen var satt långt tillbaka men skjuts upp på grund av den nuvarande coronavirus-pandemin.

Filmen släpps nu den 11 juni 2021 av Universal Pictures. Den här gången kan vi förvänta oss att den släpps utan ytterligare dröjsmål. Filmnings- och produktionsarbetena är avslutade långt tillbaka i tiden.

Trevorrow lade upp en bild av filmens produktion på sin Instagram-vägg.

https://www.instagram.com/p/B-ZvQ_0l7ZB/?utm_source=ig_embed

Men coronavirus-pandemin kommer sannolikt att försena detta datum också. Allt vi kan göra är att tålmodigt vänta på releasen.

Jurassic World Säsong 3: Medverkande

Vissa karaktärer från den tidigare uppföljaren återvänder. Chris Pratt och Bryce Dallas Howard kommer säkert tillbaka som dinosaurie-tränare.

Skådespelaren i Jurassic World: Dominion är

Jurassic World Säsong 3: Handling

Det finns inga officiella uppdateringar angående berättelsen om Jurassic World: Dominion. Det förväntas dock bli fortsättningen på det fallna kungarikets uppföljare.

I det fallna kungariket förstördes ön och dinosaurierna släpps in i staden. Både dinosaurier och människor lever ett liv i samma stad.

När han tillfrågades Trevorrow om historien sa han att det kommer att bli en vetenskapsthriller. Howard delar att det kommer att föra fram hela sagan tillsammans. Han tillade också att detta skulle vara den sista filmen i Jurassic-världen.

Vi måste vänta för att få veta mer om handlingen i Jurassic World: Dominion.

Jurassic World Säsong 3: Storyline

Som vi alla vet kretsar juravärlden kring genetiskt skapade dinosaurier och deras tränare Chris. Dinosaurierna nådde staden och började leva med människorna i staden.

Jurassic Worlds lyxresort ligger utanför Costa Ricas kust och erbjuder en livsmiljö för en rad genetiskt modifierade dinosaurier, inklusive den onda och intelligenta Indominus rex. När den enorma varelsen flyr sätter den igång en kedjereaktion som får de andra dinoerna att gå amok. Nu är det upp till en före detta militär och djurexpert (Chris Pratt) att använda sina specialkunskaper för att rädda två unga bröder och resten av turisterna från ett totalt förhistoriskt överfall.

Jurassic World Säsong 3: Trailer

Här är den officiella trailern för Jurassic World säsong 3. Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!

Läs också Longmire säsong 7 - Släppdatum, skådespelare och mer!