Jurassic Global 3: Dominion Kommer Chris Pratt och Bryce Dallas att gå tillbaka för finalen? Klicka på för att förstå ledigt datum, solid, plot och hela partiet!

Det är dags för Jurassic Global 3 har det gått två år sedan Jurassic Global: the Fallen Kingdom en gång lanserades på bio. Filmen fick stora fältplats med jobbnummer och fick en plötslig avslutning. Älskare krossas någonsin eftersom uppföljaren introduceras.

Alla är på webben i denna tid på grund av den världsomspännande pandemin, och det är dags att svara på dina frågor angående den kommande filmen.Vilket är gratisuppdateringsdatumet för Jurassic Global 3?

Filmens urladdningsdatum är speciellt eftersom det också är det exakta datumet som Jurassic park öppnades en gång i 1993 .

Det är det enklaste sättet att glädjas över 28-årsdagen av filmserien. Men festivalen är härligt robust på det datumet som ett resultat av Batman kan vara tänkt att lanseras ungefär samma tid den 25 juni.

Angående det fasta

Chris Pratt och Bryce Dallas Howard kan återigen ses av deras huvudroller. Nykomlingen Isabella Sermon kan dessutom gå tillbaka som Maisie Lockwood, den genetiskt skapade avkomman till John Hammonds tidigare make Sir Benjamin Lockwood.

Chriss Pratt retade att alla kan komma tillbaka för den förestående filmen, men det finns ingen legitim bekräftelse men.

Det har också visat att de helt nya skådespelarna kommer att forma en viktig del av franchisen.

Kommer den att ha PG-13 eller R-klassad?

Hela sekvensen har varit PG-13, så det finns ingen fråga som hänvisar till vad uppföljaren kommer att göra. Även om man antar att filmen kommer i många rörelser finns det inga intensiva och blodiga scener. Poängen skulle möjligen växla i händelse av att de uppnår detta.

Vad kommer att hända i Jurassic Global 3?

Den tredje filmen är tänkt att vara finalen i sekvensen. Chriss Pratt har lovat sina entusiaster att de möjligen inte skulle bli desillusionerade av uppföljaren, och han retade dessutom en tidstuds.

Den förra filmen slutade med att ön sprängdes och dinosaurier gick loss. Så det är extremt mycket tänkbart att vi kan se dinosauriernas regeringstid i den kommande filmen.

För extra uppdateringar, klicka påhär.