Julianne Hough känner sig enormt omhuldad på födelsedagspoolen Födelsedagsfest med ex Brooks Laich och Bestie Nina Dobrev!!!

Julianne Hough njöt av solen på lördagseftermiddagen för att glädjas över sin 32-årsdag. Även om hennes födelsedag var en gång måndagen den 20 juli, räddade skådespelerskan födelsedagsfirandet till helgen.

https://youtu.be/3hJtC-NAVeY

Hon älskade en rolig pooldag tillsammans med sina närmaste. Dessa inkorporerade hennes ex, Brooks Laich, och högsta goda vännen, Nina Dobrev. På Instagram Tales delade var och en av Nina och Julianne bakom kulisserna bilder och filmer från det lågmälda födelsedagsfirandet, som en gång var ett komplett födelsedagsunder för den 32-åriga megastjärnan.För godisfödelsedagsfirandet valde Julianne en sak bedårande och informell. Hon gungade en rutig orange klädsel som hade en nedsänkt urringning, fräcka midjeutskärningar och en öppen igen. Födelsedagskvinnan försedd med en färgglad blomkrona och fina guldbågar.

Lägger ut sina kompisar på hennes födelsedag

Dancing with the Stars känner sig alltför älskad i denna tid och fäller dom över undertextad en i alla hennes Instagram-berättelser.

Pussar till födelsedagskvinnan, skrev Nina i en enda Instagram Tale, stängd med hjälp av en selfie med Julianne.

The Vampire Diaries alun publicerade dessutom en genomsnittlig rörlig video av den 32-årige underhållaren som njuter av ett episkt språng i poolen. Inom det korta spännet kan Julianne ses studsa över Brooks huvud medan han satt i en uppblåsbar pool.

Smartly det är det sättet att spika ett slut, Nina textade inspelningen.

Juliannes och Brooks saga

Uppdateringar om Brooks och Juliannes födelsedagshusbas kommer mest praktiskt några dagar efter en säker ersättning om deras dejting. Medan det långsiktiga paret valde att fasa två månader tidigare, rådde en leverans idag E! Information paret har fått till konceptet att ge sina känslor ett annat alternativ.

Att göra uttalanden är förvirrade kan slå det milt, utbudet meddelade, å andra sidan verkar det inte som oavsett att någon av dem är redo att nära entrén för utmärkt.

Med arenan nu på plats, Julianne har inte de avbrott hon hade en tid igen och slutar sakna Brooks, utbudet infört. Det slog henne faktiskt över hennes födelsedag att hon möjligen rörde sig överdrivet snabbt och inte kände igen vad hon och Brooks hade i kombination.

Som i linje med utbudet var Brooks inte tvungen att tillmötesgå från början.

Hon sårade hans inre jag och lämnade honom förtvivlad, å andra sidan älskade han henne upprepade gånger. Han gjorde en gång allt för att ge henne vad hon behövde, klargjorde leveransen. Sedan ett tag har gått, verkar det som oavsett att han är steg för steg öppen för att tillmötesgå.

Det har varit en exceptionellt flytande omständighet. Trots det hela älskar de varandra och korrespondensen är öppen, utbudet inkorporerat.