Julianne Hough känner sig enormt älskad vid födelsedagspoolen Födelsedagsfirande med ex Brooks Laich och Bestie Nina Dobrev!!!

Julianne Hough njöt av solen på lördagseftermiddagen för att ha kul på sin 32-årsdag. Även om hennes födelsedag brukade vara måndagen den 20 juli, räddade skådespelerskan födelsedagsfesten till helgen.

https://youtu.be/3hJtC-NAVeY

Hon älskade en rolig pooldag tillsammans med sina närmaste. De integrerade hennes ex, Brooks Laich, och bästa möjliga goda vän, Nina Dobrev. På Instagram Tales delade var och en av Nina och Julianne bakom kulisserna bilder och filmer från den lågmälda födelsedagsfesten, som brukade vara ett komplett födelsedagsunder för den 32-åriga berömda personen.För godisfödelsedagsfirandet valde Julianne en sak vacker och informell. Hon gungade en rutig orange klädsel som hade en nedsänkt urringning, fräcka midjeutskärningar och en öppen igen. Födelsedagskvinnan försedd med en färgglad blomkrona och fina guldbågar.

Lägger ut sina kompisar på hennes födelsedag

Dancing with the Stars känner sig för avgudad i dag och fäller dom över undertextade verkligen en av hennes Instagram-berättelser.

Pussar till födelsedagskvinnan, skrev Nina i en enda Instagram Tale, stängd med hjälp av en selfie med Julianne.

The Vampire Diaries alun postade dessutom en rimlig rörlig video av den 32-årige underhållaren som deltar i en episk studs i poolen. Inom det korta låset kan Julianne ses studsa över Brooks huvud medan han satt i en uppblåsbar pool.

På ett snyggt sätt är det sättet att nå ett slut, Nina textade inspelningen.

Juliannes och Brooks saga

Uppdateringar om Brooks och Juliannes födelsedagshusbas kommer mest praktiskt några dagar efter en säker ersättning om deras dejting. Medan det långvariga paret valde att sektion två månader tidigare, informerade en leverans dessa dagar E! Information paret har varit att få till konceptet att ge sitt sentiment ännu ett alternativ.

Att göra uttalanden är förvirrad kan vara att placera det milt, utbudet kommunicerade, å andra sidan verkar det inte som oavsett att någon av dem är redo att nära entrén för utmärkt.

Med sektorn nu i förväg, har Julianne inte de avbrott hon haft ett tag igen och slutligen slutar sakna Brooks, utbudet infört. Det slog henne i verkligheten över hennes födelsedag att hon med största sannolikhet rörde sig överdrivet snabbt och inte kände igen vad hon och Brooks hade i kombination.

Som i takt med utbudet behövde Brooks inte vara tillmötesgående från början.

Hon sårade hans inre och lämnade honom förtvivlad, å andra sidan älskade han henne flera gånger. Han brukade göra allt för att presentera henne vad hon krävde, klargjorde leveransen. Sedan ett tag har gått, verkar det som oavsett att han gradvis är öppen för att tillmötesgå.

Det har varit en exceptionellt flytande omständighet. Trots det hela älskar de varandra och spåren av korrespondens är öppna, utbudet integrerat.