Julia Roberts avslöjar sällsynta bilder med maken Daniel Moder på hennes 19-årsjubileum, känna till djupa detaljer

Julia Roberts firade sitt 19-årsjubileum med sin man Daniel Moder på Instagram i söndags och fick flera meddelanden från andra kändisvänner.

Paret visas i ett intimt ögonblick, armarna lindade om varandra när de står på stranden. Oscarsvinnaren skrev inlägget 19 år och tillade att det fortfarande finns tid för fler minnesvärda ögonblick att komma senare på deras resa tillsammans. Regissören Sam Taylor-Johnson kommenterade: Grattis på årsdagen! Måste fira stort den 20:e! Skådespelaren Rita Wilson lämnade också uppmuntrande ord och skrev: Underbar bild – hoppas att ni båda har en underbar dag.

Roberts träffade Moder för första gången på inspelningen av hennes och Brad Pitts film The Mexican från 2001.Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Julia Roberts (@juliaroberts)

Roberts säger att hon absolut älskade att arbeta med honom eftersom han var så begåvad, den typen som kan få en scen att resonera mer än någonsin om du inte hade sett hans verk.

Paret gifte sig ett år senare på Roberts ranch i New Mexico och har fått tre barn tillsammans: tvillingarna Hazel Patricia och Phinnaeus Walter, 16, Henry Daniel 14.

Det rapporteras att Roberts och Moders bröllop var en överraskningshändelse, med en grupp på runt 60 familjer och vänner som bjöds in till hemmet på självständighetsdagen för ett kvällsfirande.

Filmen Gaslit har en intressant syn på Watergate-skandalen. Den fokuserar inte bara på föga kända berättelser och bortglömda karaktärer från den tidsperioden utan har även Sean Penn och Dan Stevens i huvudrollerna.