Julia Garner: 'Ozark' spelar huvudrollen om hur Julia gör sitt arbete och hur hon stjäl scenen! Läs mer för att veta om hennes första roll, metod och kommande projekt!

Julia Garner har haft en kort men enormt framgångsrik skådespelarkarriär. Medan de flesta känner Julia för hennes roll som 'Ruth' i 'Ozark', har skådespelerskan mycket mer under ärmen. Genom hennes fantastiska skådespelarförmåga och hårda arbete har Garner byggt upp ett massivt fanskare för sig själv. I en intervju nyligen över Zoom, mindes skådespelerskan sin första audition och hur hon kom in i skådespeleriets värld. Hennes kamrater från Ozark har också kommenterat hennes färdigheter och sätt att agera. Läs mer för att veta allt om detaljerna i denna intervju och vad stjärnan arbetar med just nu.Om Julia Garner: Julia Garner

Julia Garner är en amerikansk skådespelerska född den 1 februari 1994. Hennes karriär började med filmen Not Fade Away av David Chase. Däremot fick hon sin första huvudroll i filmen 'Electrick Children' 2012. Hon är vida känd för sin roll som Ruth i Netflix 'Ozark'. Garner har också medverkat i andra shower som Maniac, Dirty John, Perks of Being a Wallflower och kommer att dyka upp i Inventing Anna. Julia vann ett Emmy-pris för sitt arbete i Ozark och hade flera andra nomineringar också. Julia gifte sig Mark Foster under 2019.

Om hennes första audition: Julia Garner.

I intervjun berättade Julia om sin första audition. Skådespelerskorna tog skådespelarkurser när hon var 15 år gammal för att försöka bekämpa hennes blyghet. Garner provspelade för en roll i Nickelodeon, och det var hennes tredje eller fjärde. Medan hon gjorde audition avbröt casting-chefen henne och sa till henne att hon är fantastisk. Sedan rådde de henne att prova oberoende filmer. Men detta avslag styrde Julia in i skådespeleriets värld när hon gick för att göra oberoende filmer. 2017 fick Julia rollen som Ruth och satte sina spår i branschen.

Hur hon kommer in i en roll: Julia Garner.

Julia säger att hennes mål inte är att kunna komma ihåg vad hon gjorde i en take. Hon säger att om hon kan lyssna på vad hon säger betyder det att det inte är naturligt. Garner kastar av sig all självmedvetenhet i ett försök att göra rollen så organisk som hon kan. Hennes åsikt är att publiken vill kunna se en karaktär som stjäl deras uppmärksamhet. För att fånga detta lyckas hon ha en intensitet på skärmen som framhäver hennes närvaro på skärmen. Hennes kollega Lauren Linney säger att Julia kastar sig med hänsynslös övergivenhet. Jason Bateman pratade också om att skådespelerskan lyckas åstadkomma en sammanställning av sin karaktär.

Om hennes kommande film: Julia Garner.

Julia arbetar just nu med en show från Shonda Rimes vid namnet Inventing Anna. Showen kretsar kring en kvinna som heter Anna Sorkin. Anna Sorkin begick identitetsstöld och inbrott under en arvinges identitet. Hon infiltrerade den sociala scenen i New York och blev senare arresterad. Anna avtjänar 4-8 års straff i en kriminalvårdsanstalt i Albion. Garner gick till och med för att prata med Anna för att förstå karaktären hon spelar. Hon berättade också om detta i intervjun.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Family Man säsong 2 !