Jordyn Woods publicerade sin Semi-N*de massage och gjorde Twitter galen. Klicka här för att veta allt..

Jordyn Woods har varit känt för att ha en utmärkt, välproportionerad kropp. Senare såg vi en blick av hennes äppelbas i en video via webbaserad nätverksmedia. En klinik för ryggmassa hon besökte publicerade ett litet spänne på deras Instagram-berättelse om att hon fick en lymfatisk läckage i ryggen. Det har förvandlats till en drivande punkt på Twitter.

Woods ligger på ett ryggbord på SKINIC i Beverly Hills, Kalifornien. Det är nästan slutet på veckan, och för att avsluta vår fredag ​​hade vi denna ljuva magnifika idag! @jordynwoods tack för förtroendet för oss. Vi kan knappt vänta på att se dig en gång till, läs bildtexterna till ett fotografi från Woods besök.

Lär dig mer om The Buzz

Modellen bar en tight vit cropped topp, röda Shadow Hill träningsbyxor och ett par Air Jordan sneakers till spaet, även om hon tog av sig underkläderna när det var dags för tjänsten.Hon delade en video som ursprungligen postades av Skinic där hon fick en lymfdräneringsmassage. Skriver med hennes repost: Det här var allt. Tack @Skinic. Klippet visade den 22-åriga influencern som låg med ansiktet nedåt, topless, på ett massagebänk, med bara en stringtrosa på.

Estetikern arbetade på The Masked Singer aluns ben och rumpa och arbetade sig upp och ner.

Skinic delade syftet med den milda massage som gavs till söta skönhet Jordyn var att uppmuntra förflyttning av lymfvätskor runt kroppen. Anläggningen lade till: Vätskan i lymfsystemet hjälper till att ta bort avfall och gifter från kroppsvävnaderna. titta på Jordyns kurvor gick online. Fans började spränga Twitter med sin beundran för Kylies tidigare vän. En twittrade: Oh ok Jordyn Woods I see you damn.

En annan sa: Sättet Jordyn Woods precis bröt Internet Chile Trötta ansikteFireFire svarta kvinnor misslyckas aldrig med att förvåna mig Andra kommenterade, Man jag såg Jordyn Woods video match 30 gånger Woozy face. Såg precis Jordyn Woods-videon och chila som jag skulle SERVERA den här kvinnan frukost och städa åt henne. Vissa trodde att Jordyn skuggade sin ex BFF Kylie genom att lägga upp den här videon om törstfällan. Precis som Kylie blir utskälld för att vara med i Cardi B och Megan Thee Stallions nya WAP-musikvideo.

Jordyn Woods visste vad hon gjorde och lät den videon läcka eftersom hennes ex-bästa vän blir rostad för att ha varit med i WAP-videon, skrev ett fan. Som en vanlig nyanskastare själv vet jag när nyansen levereras.

Fansen blev galna på stjärnan