Jordyn Woods och Karl Antony: Woods och Karl sågs tillsammans! Klicka för att veta mer om detta skvaller!

Jordyn Woods och hennes ryktade pojkvän Karl Anthony sågs på middag tillsammans med sin syster, Jordie Woods.

Sedan några dagar verkar det som om de ser varandra och är kära. Den här nyheten sprider internet under helgen.

Här är vad vi vet om detta skvaller!Jordyn Woods och Karl Anthony

Men innan jag fortsätter med hela skvallret, låt mig först berätta vilka som är Jordyn Woods och Karl Anthony.

Jordyn är född i en afroamerikansk familj som är känd som en stor modell. Hon blev en välkänd social media-kändis efter att hon skapat ett konto på Vine. Utöver detta blev hon även varumärkesambassadör för Lovesick. Det är ett varumärke designat för kvinnor i alla storlekar runt om i världen. Hon kom i rampljuset när hon var Kylies bästa vän och dök upp i olika avsnitt av Keeping up with Kardashian.

Karl Anthony är en dominikan – amerikansk professionell basketspelare från National Basketball Association. Han föddes i Edison, New Jersey i en afroamerikansk familj. Han rankades som en topp 10 prospekt i klassen 2014 av ESPN.COM. Det var år 2012 när han introducerade i basketvärlden. Karl spelade mot ett USA-lag som leddes av LeBron James och Kobe Bryant.

Jordyn och Karl såg på en lunchdejt:

Efter att Jordyns populära virala meddelandevideo bröt internet, är hon återigen tillbaka i rampljuset när hon såg NBA-stjärnan Karl Anthony Towns njuta av sin lunchdejt.

Duon sågs den 11 augusti 2020 på Toscanova i Calabasas. Tillsammans med Jordie Woods njöt paret av sin dag.

Jordyn Woods såg fascinerande ut i passande olivgröna jeggings, en orange topp tillsammans med en nedsänkt halsringning. Karl såg smart ut i basketshorts, en långärmad skjorta tillsammans med sneakers.

Men sedan blev det lite obehagligt när de stötte på Jordyns ex-bästa vän Kylie Jenners äldre syster, Kourtney Kardashian.

Jordyn och Karl hävdade, De är bara vänner.

I en av intervjuerna hävdade duon att de är Just Friends. Även om deras utflykter tillsammans fortsätter att underblåsa dejtingrykten.

I augusti svarade Jordyn till och med på dessa dejtingrykten att Karl är som en bror för honom.

Det är dock inte första gången de sågs tillsammans. Duon har också sett delta i middagsdejten med familjen efter att de träffade Nobu i Malibu.

Utöver detta växte dessa dejtingrykten upp när bilderna på Jordyn och Karl som gick på möbelshopping tillsammans blev virala på internet.

Jordyns ex-pojkvän och ex-bästa väns syster

Vi har ett annat skvaller också, som kopplade till Jordyn Woods. Hennes ex-pojkvän Devin Booker och ex-bästa vänsystern Kendall Jenner utbyter flirtiga kommentarer på Instagram.

Enligt källorna åkte Devin och Kendell på en roadtrip till Sedona, Arizona i april, vilket utlöste dejtingrykten.

Det är inslaget för idag. För fler uppdateringar, HÅLL UPP med oss!