Jordyn Woods lockar till sig stötande och ovälkomna kommentarer med Unclothed massage! Klicka för att läsa hela.

Som vi alla vet är Jordyn Woods en 22-årig modell från USA och hon är känd för sin Plus size och fungerar som en plus-size modell. Nyligen är hon i trenden när hon lade upp en video av sin spamassage och videon blir viral över hela sociala medier. Videon blir populär på Instagram av kontot som heter The shade room. I videon lägger hon Unclothed med musikunderlag åt sidan.

https://www.youtube.com/watch?v=R7fUuRbIRTI

Videon får 1 miljon+ visningar bara på en timme!

Videon blir viral på en timme och nå miljontals visningar sedan dess. Detta är mediet för att få onödig uppmärksamhet och kritik. Nu får hon kränkande och respektlösa kommentarer från fansen och folket på Instagram. Folk gillar men bara för att göra narr av henne. Vissa kommentarer blir populära och folk kommenterar respektlöst för nakenheten.Videon innehåller en persika-emoji för att komplimentera hennes mördarkurvor. Hon hade inget på sig i videon utan bara en bit handduk finns på hennes kropp. Enligt fansen passerade hon alla gränser och gör sig själv till en källa till skratt.

Stötande kommentarer från fans som - 'Syster kunde ha behållit den här rullen i kameran!'

Den här kommentaren blir också viral och gillas av mer än 4000 användare på Instagram. Folk som gör narr av henne när hon visar sin kropp medan hon får massage. Seriöst vem skulle ens kunna lägga upp en video med massage på sociala medier! Folk kommenterar hennes kropp genom att säga att den som gör massage är lika med Jordyns benstorlek.

Hon har en vana att skapa skandaler och scener för att få popularitet och berömmelse. För att få uppmärksamhet kan vem som helst göra som dessa människor kommenterar så. Se nu vad som kommer att hända efter den här videon. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.