Jonah: Sight and Sound Theatre bestämmer sig för att bara ta med den filmade versionen på TBN-appen. Klicka här för att se datumen.

Covid-19-pandemin har påverkat alla delar av livet men underhållningsindustrin har fått den största hiten. Och med detta har också seden att levande teater upphört. Men Lancaster County's Sight and Sound Theatres har en överraskning för alla teaterälskare. De tar med sig liveteaterupplevelsen tillbaka till vårt liv, även i bekvämligheten av ditt vardagsrum.

Hela världen har precis stannat på grund av denna globala fråga. Alla biografsalar, teatrar, livekonserter har stängts ner och ingen offentlig sammankomst är tillåten för den tid som kommer. I en sådan situation har de berömda Sight and Sound Theatres hittat ett alternativ att sända en scenshow Jonah på TBN.Jonah är en karaktär utvunnen ur Bibeln och denna teaterföreställning kretsar kring karaktären. Liveshowen programmerades först inför levande åskådare i den berömda Sight and Sound Studio i Pennsylvania. Och även om produktionen bestäms att sändas på en streamingapp har nästan miljoner publik redan sett liveprogrammet på teatrarna.

Jonah: Premiärdatum

Med tanke på den rådande situationen och nedläggningen av alla teatrar. Produktionshuset har beslutat att ta med scenshowen Jonah till tv-kanalen Trinity Broadcasting Network (TBN) klockan 20.00. för endast en exklusiv dag. Den sänds den 21stAugusti 2020 endast på världens största och mest sedda familjeföretag. Men, med tanke på allmänhetens efterfrågan, är showen nu tillgänglig i tre dagar, det vill säga från 21sttill 23rdAugusti endast på TBN-appen.

Det här är inte det första programmet som sänds på en TV-kanal. Innan detta har publiken redan sett den filmade versionen av Jesus på TBN. Och den här gången kommer de med något mer spännande eftersom storyn redan fångar allas uppmärksamhet.

Jonas: Sammanfattning

Enligt synopsis som produktionshuset delade, kretsar showen kring karaktären som heter Jonah. Gud har gett honom en speciell uppgift. Men hans beslut att fly från uppdraget har drivit honom ut i en massa äventyr. Det huvudsakliga området som sammanfattningen avslöjar är när Jonah hamnar i magen på en gigantisk fisk.

Handlingen är hämtad från Bibeln och lär därför ut ett mycket starkt budskap. Det skulle vara en bra lektion inte bara för barnen utan även för vuxna eftersom det utbildar alla om hur man är barmhärtig.