JoJo del 6 Stone Ocean ÅTERKOMMER med några nya skådespelare! Releasedatum, storyline och mycket mer!

Tillverkad av den välkända Hirohiko Araki, Jojo's Bizarre Adventure är en variant av mangaarrangemanget med ett liknande namn. David Productions levererar metoden, och den ses som det näst största Manga-arrangemanget på planeten när det räknas i volymer. Mangan distribuerades i Weekly Shōnen Jump från första januari 2000 till 21 april 2003.

Animearrangemanget var uppdelat i fyra säsonger med en summa av 5 sektioner som etablerade hela, för inte så länge sedan. Den första säsongen bestod av två delar och senare kom den ikapp med ett kapitel var. Publiken omhuldade arrangemanget otroligt. Den har ett IMDB-betyg på 8,5 av 10, reklam det gör utan tvekan eget kapital till manga-arrangemanget. Showen började sändas den femte oktober 2012 och fortsatte till den femte april 2013 i Japan. Den började senare sändas i USA den femtonde oktober 2016.

På grund av dess monstruösa prestation bland animepubliken ger showen grönt ljus för ytterligare en säsong. Därför kommer den femte säsongen att ha ytterligare en del av manga.Releasedatum: Jojo del 6

Även om programmet fick en chans att återupprätta ytterligare en säsong, har vi trots allt inga officiella nyheter angående leveransen. Vi inser i alla fall utan tvekan att det pågår.

I en värld som håller på att ödeläggas av en pandemi, covid 19, borde vi sitta hårt för fler nyheter om leveransdatum och de resulterande uppgifterna. Producenterna av showen har fortfarande inte levererat några uppgifter på den fronten. Vi litar i alla fall helt och hållet på att vi kan få chansen att se nya förberedelser före utgången av 2021 eftersom vi har en smygkik in i recensionen! Du kan se den här:

Handling: Jojos bisarra äventyr del 6

Efter den femte delen av showen, som visade oss Giovannas önskan att stiga in i maffian genom att underminera fienden, kommer den sjätte delen att koncentrera sig på Jolyne Cujo, den unga damen från Jotaro, och den primära karaktären i showen. Hennes pappa är Jojo, som ger henne en talisman för att bespara sig själv från risker. I vilket fall som helst är problemet att hon hamnar i en utveckling av svårigheter när hon försöker öppna sandstenen.

Publiken är i en njutning när de kommer att titta på detta arrangemang eftersom det säkert kommer att uppfylla deras förhoppningar!

Skådespelare och karaktärer av JoJo del 6: Stone Ocean

Ett anime-arrangemang kommer att ha nya karaktärer, men de allra flesta av de gamla karaktärerna kommer att återvända. De primära rollerna i showen, Jolyne Cujoh som den första hjälten i Stone Ocean. Enrico Pucci som den främsta rivalen eller fienden till Stone Ocean. Ermes Costello som Jolynes kära följeslagare som för närvarande sitter i fängelse, bland annat.

I vilket fall som helst, eftersom det är ett anime-arrangemang, kommer det inte att finnas några uppskjutningar med att presentera nya karaktärer. Vi bör hålla ögonen fast vid den här skärmen för all data vi kan få.

Tills dess måste tittarna vara inställda på varje ny uppdatering!