John Mulaney-fan får sin gamla önskan uppfylld? Klicka för att veta exakt vad för denna stjärna!!

Fans nuförtiden kan gå hur som helst för att visa sin kärlek och tillgivenhet mot den som de beundrar mycket. Fandom är något som nya kändisar var stolta över och som ibland bedöms efter antalet fans man har. Alla diskuterar och värnar om sitt Fan Moment öppet. En av de senaste Fan Moment vi bevittnade var John Mulaney och hans fans söta gest mot honom.y

Fortsätt att veta vad som hände.John Mulaney delade under en av sina shower sina tankar om Ice T och hur han gör rättvisa åt sin roll i Law and Order: Special Victims Unit. Han sa till och med att han beundrar honom och hans dialoger och skådespeleri är verkligen berömvärt.

Tracy Lauren Marrow , 62 populärt känd under sitt artistnamn Ice-T. Han är en amerikansk rappare, singer-songwriter, musiker, skådespelare, skivproducent och författare. Fick stort erkännande genom rollen som detektiven han spelade i Lag och ordning: Särskilda offerenheten sedan 2000. John Edmund Mulaney , 37 är en amerikansk ståuppkomiker, skådespelare, författare och producent. Känd för sitt fantastiska arbete som författare på lördagskvällen värd live.

2012 var Mulaney värd för sin nya komedishow John Mulaney: New in town där han uttryckte sina tankar om den populära amerikanska rapparen och sångaren. På sin tid skämtade Mulaney om en viss incident där Ice-T:s detektiv Fin Tutuola krävde att begreppet sexberoende klargjordes för honom och Fin listade många andra tvångstankar. Mulaney sa att han kunde ha ägnat Ice-T uppmärksamhet åt att lista över missbruk i timmar, och Mulaney-fansen fick det till slut.

Under sin show började Mulaney med att påpeka hur Fin hade varit med i programmet i över ett decennium (under tiden New In Town sköts), men Ice-T antog identiteten som om han lyssnade på sexskandaler för första gången i varje avsnitt. Jag älskar Ice-T på SVU. Han är fantastisk, sa Mulaney. Mulaney fortsatte vidare, Han är fantastisk. Det som är så bra med honom är att han har varit med SVU i typ 11 år nu, men han hanterar fortfarande varje fråga som om det är hans första när det gäller total förvirring.

Hela incidenten avslutades med att Mulaney listade de beroenden han skulle älska att höra Ice-T säga på SVU. Mulaney-entusiaster belönade den längtan efter honom genom att slå samman deras monetära hjälpmedel. Mulaney fanarmé samlade in pengar för att möta rapparens avgifter. Alla fans bidrog till fonden enligt deras val. De anlitade sedan Ice-T genom Cameo för att utföra raderna och betalade hans avgifter. Fansen kondenserade och omarbetade klippet så att Ice-T:s cameo-video ersatte Mulaney i slutet. Vi är övertygade om att det kostade en ganska stor slant att göra det möjligt för Ice-T inte är vanligt, men vi erkänner verkligen att detta är väl använd rikedom. Mulaney är välsignad med en STOR FANARMÉ!

Tyvärr kommenterade eller delade inte Mulaney sina åsikter om videon. Förmodligen är han upptagen med sina nya projekt. Tidigare denna månad tillkännagav komedin Central två nya avsnitt av John Mulaney och The Jack Lunch Bunch trots att det första avsnittet hade premiär på Netflix. Mulaney sa att han var praktikant på Comedy Central och knappt var äldre än barnen i lunchgänget. Han sa till och med att han är totalt förvånad över att de anställt honom igen eftersom han enligt honom var en dålig praktikant.
Han sa, Vi är glada över att ta med dessa specialerbjudanden till Comedy Central: en plats där jag har haft så många bra stunder. På andra sidan är Ice-T upptagen med att förbereda sig för ännu en säsong av SVU. Han har varit med i programmet sedan säsong 2.

Ni är alla taggade för dagens läsare. Kommer snart att uppdatera dig med allt som händer. Stanna hemma och var säker!