John Legend delar snap av Chrissy Teigen, visade saker

Chrissy Teigen ansågs länge vara den inofficiella drottningen av sociala medier, men hon har varit känd för att ta en paus från Instagram och Twitter. Men efter att ha tagit en längre paus efter sin senaste kontrovers, har Chrissy dykt upp igen på Instagram - saker och ting kanske inte går så bra för henne som hon hade hoppats!

John Legend delade nyligen ett foto av sin superstjärna fru Chrissy Teigen och deras dotter Luna som krossar det på sitt dansframträdande. I bildtexten till inlägget skrev han My baby loves dancing so much I can’t get enough.

John Legend är inte bara gift med en prisbelönt skådespelerska utan har också en bedårande liten flicka som älskar allt som involverar musik eller rörelse. Nyligen på sociala medier lade John upp en video från Chrissys senaste framträdande med deras tredje barn i släptåg också!Chrissy och Luna sitter på marken, med Chrissy som håller upp en flaska parfym. Sommarfärgerna i deras klänningar skapar en intressant kontrast till den blå himlen bakom dem.

Chrissy och Luna, bär sina respektive outfits för showen. Chrissy bar en blommig axelbandsklänning med öppen rygg medan hennes syster hade på sig något mer blygsamt i jämförelse men fortfarande lika vackert: röd kjol med vita blommor på huvudet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av John Legend (@johnlegend)