Joe Rogan tror att LeBron James kunde ha varit en legendarisk UFC-fighter. Klicka här för att veta om han verkligen menar det eller inte.

Joe Rogan, den berömda amerikanska komikern. Nyligen delade han en del av hans om LeBron James. Joe Rogan gjorde nyligen en kommentar om möjligheten att LeBron James blir den legendariska UFC Fighter. Han tror det på grund av en massa anledningar som stödjer hans tankar. Mycket bra och vältränade fysiska egenskaper och färdigheter är några av de främsta anledningarna till att få Joe Rogan att tro det.

Fortsätt läsa vidare för att få reda på mer. Men innan dess låt oss ta en titt på den här videon för att veta mer om Joe Rogan-Vad nämnde Joe Rogan nyligen och varför han tycker det?

Joe Rogan sa nyligen att efter den store Michael Jordan kommer LeBron James att vara den näst bästa basketspelaren genom tiderna. Det finns flera anledningar till varför LeBron James är så framgångsrik på banan. Det var precis vad Joe Rogan tjatade om när han pratade om LeBron James potential i UFC

En av huvudorsakerna som helt rättfärdigar Joe Rogans uttalande är LeBron James fysiska kondition och hans fantastiska uppsättning färdigheter. Det är den främsta anledningen till att Joe Rogan bara rann ut när han pratade om att LeBron James är ganska potential i UFC.

Vad är så speciellt med LeBron James fysiska egenskaper?

James är 6 fot och 9 tum lång. Med tanke på sporten basket är han inte för lång, men han är fortfarande längre än genomsnittspersonen. Han väger cirka 250 pund och det är helt normalt för en kille av hans storlek och kroppsbyggnad.

Förutom allt detta har James ett vingspann på cirka 84 tum. Ett vingspann av sådan dimension är lite över genomsnittet, med tanke på hans längd. Men återigen ur UFC-synpunkt skulle detta mycket långa vingspann inte ens vara det längsta vingspannet i UFC.

Den sanna kraften hos James ligger dock i hans atletiska förmåga, att han visar upp sig ganska bra i alla sina matcher. Det är ganska lovvärt att vara så snabb med så mycket höjd och storlek. Hans smidighet, snabbhet och hans cardio är den främsta anledningen till hans framgång.

Det finns till och med mer abstrakta saker. Som Rogan sa i sin podcast att James är en vinnare. Han har mentaliteten hos någon som alltid behöver och vill vinna och han skulle göra allt lagligt möjligt för att få honom att vinna sporten.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!