Joe Biden och Kamala Harris börjar sin valkampanj, hävdar att Trump har gjort USA trasigt!

Joe Biden, det demokratiska partiets presidentkandidat, tillkännagav sin kandidat i veckan. Han valde Kamala Harris som sin kandidat. Kamala är också den första svarta kvinnan att gå in i valkampanjen. Hon är också den första indianen att uppnå denna position. Nu börjar striden i en virtuell modell. Duon hävdar att president Trump har gjort USA i spillror. Den 3 november ska det amerikanska presidentvalet äga rum. Dessutom, med denna nuvarande globala pandemisituation, genomförs alla kampanjer på ett kontrollerat sätt. Dessutom har Kamala och Joes första kampanj bara reportrar. Eftersom den tio veckor långa striden kort sagt börjar är hela landet i trauma. Covid-19-situationen utlöser också människors liv. För att veta mer detaljer, fortsätt att läsa artikeln.Kamala Harris – Vicepresidentkandidaten:

De senaste dagarna har Amerika väntat på Joe BidenMer att välja sin kandidat i valet. Donald Trumps presidentperiod närmar sig sitt slut. Det är också dags för medborgarna att välja sin nästa styrande ledare. Trump tillhör det republikanska partiet. Dessutom kommer han att ställa upp för andra gången. Det demokratiska partiet valde Joe Biden som sitt partis kandidat i april. Bortsett från detta sa Biden att han skulle föredra en kvinna som sin kandidat. Han träffade flera senatorer i veckor.

Dessutom väntade alla ett svar länge. Och den här veckan avslöjade Biden att Kamala Harris skulle bli hans kandidat. Med detta avslöjande blir senator Kamala Harris många första att göra detta. Kamal är dotter till invandrarföräldrar. Dessutom är hon den första svarta medborgaren att göra detta. Kamalas mamma kommer från TamilNadu, Indien, och hennes pappa från Jamaica. Så detta gör henne till den första färgkvinnan som blir vald.

Joe och Kamalas första kampanjtal:

Båda började sin första valkampanj i går i Wilmington, Delaware. Joe Biden pratade om det nuvarande tillståndet i Amerika under Trumps styre. Han sa också att Trump är den grymmaste och olämpligaste att styra landet. Dessutom kommer ingen annan amerikansk president att vara i hans skor. Trump kunde inte hantera situationen med coronapandemin, och som ett resultat har Amerika förlorat många liv. Han sa att Trump är en rasist som bara tar hänsyn till vita människors liv. Trump riktar sig också mot Kamala eftersom hon är icke-vit. Kamala sa att de skulle fokusera på ekonomisk utveckling och arbetslöshet. De kommer också att förbättra barnens hälsa och liv. Hon sa till Amerika att desperat behöver en stark ledare. Men Trump är upptagen med sitt eget liv än att tjäna landet. Han har också förstört USA:s rykte.

Anklagelser om sexuella övergrepp som Joe Biden:

Joe Biden står inför många anklagelser om sexuella övergrepp. Även om han inte påstår att något är så har många riktiga skådespelerskor kommit ut och hävdat att han betedde sig illa med dem. Donald Trump svarade på Kamala och Bidens tal. Han sa att även Kamala sa att Biden borde är fel när Tara Reade sa att Biden antastade henne. Nu spelar hon dubbla kort. Han avfärdade också rasismkommentaren och sa att han aldrig gjorde det. Hittills går det högt. Nästa vecka kommer Joe Biden att placera sin officiella kandidat och Trump sin. Då inleds den tio veckor långa kampanjen och båda möter varandra i en debatt. Det blir i september och oktober. Vicepresidentkandidaterna Kamala Harris och Mike Pence kommer också att ha en diskussion. Det mesta av detta kommer att vara i virtuellt läge.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om NSA-varning .