Jerrod Carmichael går med Emma Stone i Yorgos Lanthimos 'Poor Things, Mark Ruffalo är också med! Andra kända kändisar också!! Ta reda på

Yorgos Lanthimos, mest känd för sina excentriska inslag The Lobster och The Favourite, kan ha en ännu mer säregen film på gång. Variety bekräftar att Jerrod Carmichael har anslutit sig till en skådespelare som redan inkluderar Emma Stone, Willem Dafoe (som skulle kunna spela vilken karaktär som helst i detta bisarra universum), Mark Ruffalo. Och glöm inte Ramy Youssef!

Poor Things är en Frankenstein-liknande film som utspelar sig i det viktorianska England. Huvudpersonen Belle Baxter (Emma Stone) väcktes till liv igen av en excentrisk vetenskapsman efter att hon dog i rabies vid 18 månaders ålder. Regissören Yorgos Lanthimos återförenas med sin The Favorite huvudrollsinnehavare för detta projekt också där han regisserar henne tillsammans med Dafoe och Ruffalo som spelar Dr. Godwin Baxter respektive Duncan Wedderburn.

Poor Thing är ett viktorianskt riff på den klassiska Frankenstein-historien. Mia Stone spelar Belle Baxter, som har väckts tillbaka till livet av den excentriske och briljanta vetenskapsmannen Dr. Godwin Baxter (Dafoe). Tillsammans med denna galna resa är Max McCandless spelad av Youssef Taraboulsi), Duncan Wedderburn spelade Mark Ruffalo, Harry Astley porträtterad i sin filmdebut av Joe Carmichael.Jerrod Carmichael går med Emma Stone i Yorgos Lanthimos

Jerrod Carmichael (visas med skådespelerskan Amber Stevens West) säger att familjen debatterar om Carmichael Show är inspirerade av det verkliga livet. Jag växte upp i ett hushåll som är väldigt argumenterande, förklarar han

I den nya filmen, Poor Things, slutar en kvinna vid namn Victoria som misshandlas av sin man med att dränka sig själv för att undkomma hans övergrepp och lever igen som Belle Baxter. Hon har förts tillbaka med ett spädbarns hjärna för att hon ska börja på nytt. Filmen kommer att skrivas och regisseras av Tony McNamara – nuvarande showrunner av The Great & Oscar-nominerad tack vare att han skrivit Lanthimos favorit.

Poor Things kommer att markera det andra samarbetet mellan Lanthimos och Stone, som Oscarsnominerades för bästa kvinnliga biroll för The Favourite, samt deras tredje par med McNamara. Den nya filmen har backats upp av Searchlight Pictures (som släppte The Favourite), Element Pictures, Film4.

Dafoe, Ruffalo, Youssef och Carmichael kommer alla att göra sina Lanthimos-debuter med Poor Things. Dessa skådespelare är inte främmande för framgång. Dafoe har Robert Eggers The Northman på kalendern för april 2021 medan både Ruffalo och Youssefs har arbetat stadigt i år hittills.