Jennifer Lopez-Alex Rodriguez försöker förbättra sista Mets erbjudande!!!

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez fortsätter att försöka förbättra sitt förslag att köpa Mets. Hur som helst, är spelet över - eller inte? Eftersom Wilpons enligt två källor inte stämmer in på den senaste tonhöjden.

The Mets är ännu i elitaffärer och pratar med stödinvesteringsmagnaten Steve Cohen och det kommer förmodligen inte att förändras, sa källor.

Det är förutom om Cohen försöker sänka eller ändra sina förslag på 2,35 miljarder dollar i slutändan, sa källor.För närvarande har Cohen nästan inget inflytande, uppger en källa, av Cohen som är känd för att pressa hårt i bestämda utbyten.

Lopez som kontrollperson

Lopez/Rodriguez-konsortiet lade ett erbjudande motsvarande Cohens 2,35 miljarder dollar. Dessutom, som The Post först rapporterade, tilldelades Lopez som kontrollperson, vilket var avsett att göra erbjudandet mer engagerande än att ha den polariserande Rodriguez som kontrollindivid. Förväntningen är att genom att göra Lopez till den första Latina som är kontrollpersonen i en betydande föreningsgrupp skulle det göra det enklare att få det viktiga 75%-stödet från de 30 ägarna.

MLB-ägare

Sammantaget har Lopez/Rodriguez-gänget planterat med MLB-ägare att det finns ett alternativ om de inte skulle stödja Cohen. 2013 gick Cohens spekulativa aktieinvesteringar med på att avgöra en administrationsundersökning angående insiderutbyte genom att betala 1,8 miljarder dollar.

Mets försäljning: Jennifer Lopez-Alex Rodriguez fortsätter att förbättra sitt erbjudande

Att, utöver Cohens organisation, stäms för könsseparation, kan erbjuda respit för ägare att rotera bort från honom, sa källorna.

The Mets hade varit tillgängliga för köp med en stopptid den 31 augusti. Men långt innan dess, har olika källor avslöjat för The Post, försökte det A-Rod-drivna gänget gå in i utvalda utbyten för gruppen.

Grundläggande dokumentation

Följande dag försökte gänget Rodriguez/Lopez att återställa cykeln genom att skicka all grundläggande dokumentation. Marc Lore, senior ledare på Walmart. Han har blivit en märkbar del av sammankomsten. Det accepterades att vara den främsta finansiella specialisten på cirka 250 miljoner dollar. Rodriguez var tänkt att ligga på runt 200 miljoner dollar.

Jennifer Lopez

Lopez/Rodriguez-gänget kommunicerade dessutom oro. Slutspelet var ouppfordrat för åtgärden med Cohen som plockade upp restriktiviteten som hade undgått dem.

De lyfter fram Allen och Co.-mäklaren Steve Greenberg, som drev byteshandeln. Greenberg, den tidigare MLB-delegatchefen. Tidigare uppmanade Cohen när han fruktlöst bjuder på Dodgers. A-Rod-gruppen accepterar att han som investerare på säljsidan stöttade sin tidigare kund.

Det är ändå ett erbjudande från ett privatägt företag, och det finns inget svar, sa en av källorna som är omtänksamma inför J-Lo-samlingen.