Jennifer Lawrence sålde Manhattan Penthouse, tog förluster för Titanic. Jennifer kammade hem 15,6 miljoner dollar för sin takvåning

Jennifer Lawrence har haft många prestationer på den stora skärmen, men mindre med Big Apple-land. Den Academy Award-vinnande underhållaren (The Hunger Games, Silver Linings Playbook) kammade hem 15,6 miljoner dollar. För hennes takvåning med glasväggar på Upper East Side 2016, på samma sätt som Manhattan-montern. Som framgår av avgiftsuppgifter som dokumenterades i slutet av juli, har hon för närvarande bytt ut platsen mot fantastiska 9,9 miljoner dollar till den libanesiske mäklaren Marwan Kheireddine. Inte inklusive transportkostnader, förbättringskostnader och markavgifter, det är en vaclande olycka på 5,7 miljoner dollar - som måste skadas, oavsett vad din identitet är eller hur mycket pengar du har.

https://youtu.be/TdOLySe_uNQ

J-Law spelade först in radhuset för ett år sedan med Pamela D’Arc på Compass med en överdrivet hoppfull värvningskostnad från 15,45 miljoner dollar. Värdet sjönk till 14,25 miljoner dollar innan det i slutet av 2019 sänktes till sin sista begäran på 12 miljoner dollar. Belastad med gigantiska grundavgifter på över 5 700 USD i månaden, även tullar, skydd och underhåll som i stort sett uppgick till cirka 100 000 USD varje år, verkar det som att hon har rätt att ta tag i hennes olyckor.Var huset finns

Den rikligt terrasserade, runt 4 100 kvm stora takvåningen har mycket att erbjuda. Trots 12-fots tak ser den allomfattande staden genom fönster från golv till tak och cirka 3 000 kvadratfot färdigt ytterutrymme (räknat en utomhusgrill som är tillräckligt stor för att ta hand om arbetarmilitären som hade det föga avundsvärda sysselsättning med att dra upp den till 30:e våningen) lägenhetssviten innehåller tre rum och 4,5 toaletter.

Gourmetspecialistens kök öppnar mot ett ljusfyllt festrum/frontrum. Isolerad från en vrå/allrum av en dubbelsidig gasskorsten. Dunkla chokladfärgade lövträgolv kämpar mot det höga som kan vara en kudde, och en lång korridor associerar de öppna, engagerande utrymmena till två gästrum med eget badrum och en stjärnigt lovvärd svit med uteplats.

Trots det faktum att den inte är perfekt för ranking blåsor eller benkylande New York somrar eller vintrar. Ändå bra för udda dagar i mitten av, de två graderna av terrassering uppgraderas av ett galler och sittgrupp innan en avdelare monterad TV. Även om den är bländande, är den inte för de illamående eller de som är rädda för högtflygande gäss eller lågt liggande dimmor.

Jennifer Lawrence tar Titanic Loss på Manhattan Penthouse

Trots att hon har ett omfattande hem med en rik historia av tidigare showbizinnehavare. Den A-lister-fyllda enklaven i Coldwater Canyon-territoriet ovanför Beverly Hills köptes för 8,225 miljoner dollar av 2014. Lawrence, som gifte sig med galleristen Cooke Maroney för ett år sedan, sviker inte Manhattan. 2017 ska hon ha betalat över 9 miljoner dollar för en 3 000 kvadratmeter stor transformation av trerums- och 3,5 duschrum på modet Tribeca. Det kom senare upp som en hyra av mycket god kvalitet för $27 500 varje månad.