Jennifer Aniston moderskap: Rachel som kommer från Friends kommer säkert att få ett spädbarn när hon väntar på det. Vems barn är det?

Jennifer Aniston är faktiskt en amerikansk stjärna, utvecklare och även en individ som faktiskt är ständigt välkänd. Jennifer, även känd som Rachel Greene från ett välkänt TV-system Friends, har faktiskt fått många utmärkelser. Hollywood-stjärnan var faktiskt gift med 3 möjligheter men egentligen inte hade någon form av organisk ungdom.Efter massor av skvaller som gränsar till Jennifers moderskap, antas Friends Rachel återigen få sin första unge tillsammans med Brad Pitt. Det kan faktiskt vara som olika andra tidigare skvaller. Hon var faktiskt den enda personligheten till skillnad från Lisa Kudrow, Courteney Cox, som faktiskt var utan denna moderskap i centrum för ett program.

Vänner: Lisa Kudrows moderskap

Lisa Kudrow antog faktiskt en ung under loppet av period 4 av denna speciella välkända serie. Arbetsledaren anförtrodde bara ett alternativ. Och även därigenom övervägde de att avslöja Phoebe väcka liv i trios. De ändrade berättelsen med tanke på hennes hälsa och välbefinnande och skapade henne också en surrogatmamma.

Vänner: Hur hanterade de tillsammans med Monica?

Under Lisas moderskap modifierades berättelsen faktiskt, och även vad som än bildades. När ytterligare en personlighet, Courteney Cox, blev förväntansfull under tidsperiod 10, var det faktiskt svårt att manövrera. Monica, deltog i genom Courteney, kan verkligen inte avslöjas förväntansfull, följaktligen upptäckte personalen en ytterligare metod för att dölja hennes växande barnbula. Det de utförde var faktiskt inget lägre än det bästa manövreringsmedlet. De frågade bara personligheten att använda lossad outfit.

Dessa par var faktiskt de primära personligheter som fick allmänhetens oro. Bortsett från dessa, tidigare i period 5 och även 6, fanns det faktiskt ett par ytterligare personer som blev gravida. Beroende på Vincent Harriman, ammade Reese Witherspoon faktiskt när hon sparkade sin personlighet.

Vänner: Kommer Jennifer att utvecklas?

Jennifers moderskap uppdateras ständigtskaparhennes entusiaster förbryllade. Det finns faktiskt ingen möjlighet att hon skaffar en yngling. Det finns faktiskt sprickor angående henne och även Brad Pitts anslutning.

Under 2018 räknade de faktiskt med att få sin 1:a unge, enligt rekordet. Titlarna avslöjade dessutom att Jennifer bankar på sitt moderskap, men även ett par år senare finns det faktiskt inga tecken på ett spädbarn.

Och bland denna pandemi har media faktiskt tänkt på ytterligare skvaller som gränsar till detta rapporterade gifta par. Man lyssnade faktiskt på att var och en av dem faktiskt investerar sin karantän med varandra. Och det finns faktiskt en sannolikhet att ha en ungdom också. Jennifer har faktiskt blivit av med varje persons tvekan och hävdade också glatt att hon säkert skulle få ett spädbarn när hon faktiskt är redo för det.