Jeffery Morgans uttalande om att Keaton tar över hans roll i Batman The Flashpoint!

Gör dig redo att bevittna ännu en Batman-film, som sägs komma nästa år. Ja det är sant! En annan Batman-film som heter Batman, The flashpoint, håller på att diskuteras. Medan fansen ivrigt väntar på ännu en omgång, jonglerar tillverkarna fortfarande mellan skådespelarna och vem kommer att bli BATMAN?

Läs här för att veta allt.Det finns lite misstankar om att Batman-fantaster för närvarande applåderar Michael Keatons hämtning som Batman i The Flash-filmen. Det finns dock en person som inte är särskilt nöjd med rapporten. Jeffrey Dean Morgan har precis uttalat att Keaton stal rollen som Dark Knight från honom i den kommande DC Extended Universe-filmen.

Michael John Douglas , 67, som är professionellt känd som Michael Keaton, är en amerikansk skådespelare. Han blev berömmelse genom sin roll i CBS sitcoms. All’s Fair och The Mary Tyler Moore Hour. Han sågs också i Spyder Man: Homecoming som visar sin mörkare sida.
Jeffery Dean Morgan , 54, är en amerikansk skådespelare inom film och tv. Han är populärt känd för sin roll som John Winchester i fantasy-skräckserien Supernatural. Det ryktades att han skulle spela rollen som Thomas Wayne, alias The flashpoint Batman i en kommande DC-seriefilm. Men det fanns ingen basstyrka på de ryktena eftersom vi nu vet att Michael Keaton återigen kommer att omfamna sin roll. Det här nya beslutet verkar dock inte falla i smaken hos Morgan.

Enligt våra källor sa Morgan i sin senaste intervju, som släpptes i fredags, att Micheal Keaton tog över hans roll som Batman. Michael Keaton kom in och tog min spelning. var skådespelarens uttalande. Han fortsatte vidare, Nä, jag tycker det är supercoolt, berättade serietidningen i en intervju. Ända sedan Zack Snyder gick därifrån har hela min bit i den världen gått iväg med honom. Men det pågår alltid en chatt. Så, vi får se. Men det klargjordes senare att hans uttalande bara sa i roliga normer och inte hade något allvarligt att göra med skaparens beslut och Keaton. Jeffrey Dean Morgan uttryckte hopp om att återskapa rollen som Thomas Wayne i DC Extended Universe.

Vad handlar nästa Batman-film om?

Enligt källorna är det det extremt tidiga skedet av berättelseutvecklingen The Flash. Bestående av Thomas Wayne eller Flashpoint Batman i programmet utvärderades. Men den idén förkastades och utvecklades snarare till Keatons återhämtning av Batmans position. Som det ser ut är det långt ifrån en självsäker sak, och det kan gå åt båda hållen. Filmen kommer att baseras på den ursprungliga seriehistorien från Flashpoint, där Barry Allen hamnar i en alternativ tidslinje och upptäcker nya förvandlingar. Andra viktiga förändringar i DC-universumet - det var ursprungligen Bruce Wayne som försvann på gatan medan hans föräldrar höll sig vid liv. Detta provocerar hans far, Thomas, att sträva efter vedergällning mot Gothams brottslingar som Batman. Blixten kommer att söka vad Keatons tolkning av Batman har hållit på med sedan vi senast såg honom 1992. Löst baserat på DC Comics crossover-evenemanget Flashpoint 2011.

Det är en wrap för nu. Vi kommer att ge dig alla de senaste nyheterna här, så stanna hos oss. Tills dess, stanna hemma och var säker.