Jaya Bacchans kontroversiella tal om Bollywood och droger i parlamentet. Klicka för att veta alla konflikter angående det!!

Medan framträdande känslor kommer att få dig att acceptera att parlamentsmöten bara är tjafs och arbetare. Utmattande parlamentsmöten kan inte missa lite underhållning som samtal mitt i den uppenbara mängden viktiga frågor. Det tas upp i överhuset under mötet. Den andra dagen av parlamentets stormmöte började dessutom i dessa banor. När det kom till Rajya Sabhas parlamentsledamot Jaya Bachchan för att ta upp frågor av oro.

Samajwadi Party-pionjär

Det som började som en repare identifierade sig med att bära masken medan han pratade. Och den ärade talmannen uttrycker att en presentation från Jaya Bachchan är något värdelös. Med tanke på att hon är en välkänd individ. Hon förvandlades omedelbart till ett solidt tecken på Bollywoods under av Samajwadi Party-pionjären.Jaya bachchan | Senaste nyheterna om Jaya-bachchan | Breaking Stories och opinionsartiklar - Firstpost

Fem sätt av Jaya Bachchan

Här är fem sätt som Jaya Bachchan eftertryckligt skyddade Bollywood i sin parlamentariska diskurs. Idag, mitt i katastrofen med missbruk av mediciner som omfattar den hindiiska underhållningsvärlden.

  1. Att prata om hur medier konsekvent ger arbete till oöverskådliga individer. Men då är det ingen som vågar sig på att hjälpa verksamheten under dess bristande period, sa fru Bachchan, media ger direkt arbete till 5 lakh individer konsekvent och använder underförstått cirka 5 miljoner individer. När den budgetmässiga omständigheten är i ett avskräckande tillstånd och arbete är det bästa scenariot, för att uppta individers hänsyn från dessa frågor.
  2. Hon kommunicerade dessutom sina problem över det förlöjligande som individer från företaget har ägnat sig åt nyligen. Hon sa: Individer som har fått sitt namn i denna nöjesvärld att ha kallat det en kanal, jag skiljer mig totalt och tar avstånd från de nämnda kommentarerna och jag litar på att administrationen kommer att berätta för dessa personer som har gjort ett förvärv, namn och hyllning i den här branschen att sluta använda ett sådant språk.
  3. Filmindustrins image skamlas säger Jaya Bachchan i Rajya Sabha
  4. 3. Efter att begära administrationens medling i frågan, sade fru Bachchan, antar jag att lagstiftaren måste reservera media på grund av att verksamheten konsekvent närmar sig för att hjälpa lagstiftaren i vilket stort arbete den än tar upp, de kommer och representerar dem, upprätthåller dem ger de sina pengar och administrationer om det inträffar en offentlig katastrof.
  5. Mrs Bachchan fortsatte med att inkludera att Bollywood ger en hel del beröm för nationen, inklusive att hon tyckte att det var hemskt att de från branschen har börjat prata illa om det. Jis thali mein khate hai, usi mein chhed kartein hai. Galat baat hai. Jag behöver säkerheten, verksamheten behöver säkerheten och stödet från administrationen i dagsläget.

Slutsats

Ja, trots det faktum att vi inte kan ignorera en del av verkligheten. Jaya Bachchan uttryckte under sin diskurs. Det vore inte heller rätt att säga att Bollywood förvandlas till ett substitut. ]Det finns inga skämtproblem någonstans i nationens arbete. Det bör tas upp och rättas till. Trots det är Bollywood en så berömd region av entusiasm för hela landet. Det är av allt att döma att följa kostnaden för utmärkelse och rampljus som den uppskattar. I medicinmissbrukslinjen som har avslöjats på senare tid.