Jay Cutler SA om Co-Parenting Kids med ex Kristin Cavallari att vi gjorde ett bra jobb för att sätta våra barn först

En intervju med Jay Cutler och Kristin Cavallari öppnar upp om hur de är tillsammans med sina tre barn.

De två har uppfostrat sina barn sedan de gick igenom en skilsmässa 2015, vilket har skapat en intressant dynamik där varje förälder tittar noga på den andras föräldrabeslut för att se till att ingenting går vilse eller går miste om något viktigt.

På frågan hur han klarat sig under det senaste året med Covid-19 pandemi och att behöva dela tid med barnen, sa Cutler, det är bra.Jag menar, barn är motståndskraftiga, tillade han. Med skolan och alla aktiviteter har vi gjort ett bra jobb med att sätta dem först.

Efter 7 års äktenskap meddelade Cavallari nyheten att hon och hennes man hade fattat beslutet att avsluta sitt äktenskap i april 2020.

Efter sju års äktenskap meddelade Cavallari nyheten att hon och hennes man hade fattat ett beslut att avsluta sin förening i april 2020.

Med stor sorg, efter 10 år tillsammans har vi kommit till en kärleksfull slutsats att få en skilsmässa, Cavallari skrev vid den tiden, tillsammans med ett foto av paret som gick iväg på avstånd tillsammans, med ryggen vänd mot kameran.

Jay Cutler SA om Co-Parenting Kids med ex Kristin Cavallari att vi gjorde ett bra jobb för att sätta våra barn först

Vi har inget annat än kärlek och respekt för varandra och är djupt tacksamma för åren som delats, minnen som skapats och barnen vi är så stolta över, tillade hon. Detta är bara situationen för två personer som växer isär. Vi ber alla att respektera vår integritet när vi navigerar i denna svåra tid inom vår familj.

Det har säkert sina utmaningar, speciellt i början när allt är så fräscht fortfarande. Men vi navigerar bara på det bästa sättet vi vet hur, Kullarna berättade alun för outlet.

Det var lite av en ögonöppnare för Cavallari att lära sig vad hennes föräldrars skilsmässa gjorde med familjedynamiken.

Att lära av mina egna föräldrars erfarenhet av deras separation och skilsmässor har varit mycket värdefullt när jag navigerar i den här processen i mitt liv.

Lägg aldrig barnen mitt i det, oavsett hur arg du är på din ex-make. En sak som min mamma gjorde var att hon aldrig sa något dåligt om min pappa, sa hon. Nu när jag är äldre respekterar jag det verkligen. Jag vill alltid att mina barn ska se Jay och mig som en enad front. Han är deras far. Det är viktigt och de måste se det från mig.

För mer information och uppdatering besökMarknadsaktiviteten