James Charles twittrar en ursäktsanteckning till Alicia Keys efter att ha föreslagit att hon inte borde lansera ett skönhetsmärke!

För några dagar sedan har den amerikanska sångerskan Alicia Keys lansering av sin skönhetsprodukt. Sångerskan samarbetar med skönhetsmärket E.1.f Beauty. Hon har inte namngett produkten ännu, och den förväntas lanseras 2021.E.1.f Beauty company har delat att varumärket är en kulmen av nycklar och kommer att vara hennes dagliga sminkrutin och hennes passion för att få ut ljus i världen. Sångaren följer fotspåren från många sångare som har klivit in i skönheten som Rihannas Fenty Beauty, Lady Gagas Haus Cosmetics och Selena Gomez's Rare Beauty.

Alicia Keys

Alicia Augello Cook, känd som Alicia Keys, är känd som amerikansk musiker, sångerska, låtskrivare, skådespelerska och filantrop. Hon började komponera musik vid 12 års ålder och fick ett kontrakt vid 15 års ålder av Columbia Records. Sångaren har gett många framgångsrika album som The Diary of Alicia Keys. Du vet inte mitt namn, If I Ain't got you, Dagbok.

Den amerikanska sångaren har vunnit Grammy-priserna 15 gånger och är mycket populär bland Amerikas musikälskare. 2016 tog hon ett beslut om en sminkfri look och började följa samma sak. Alicia började gå på alla pristillställningar utan smink eller mindre smink.

Sångerskan som inte stödde någon makeup-look har nu klivit in för sitt nya skönhetsmärke. Detta har skapat en enorm nyfikenhet bland publiken, och några kändisar kommenterade hennes inlägg.

Men många fans och anhängare av Alicia Keys stod för hennes kommande lansering och förväntade sig att hennes nya skönhetsmärke skulle ge hemligheten till hennes ungdomliga, ständigt glödande hy som ses i selfies på sångerskans Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBzAD8SgivQ/

James Charles bad Alicia Keys om ursäkt.

Många kändisar kritiserade Alicias kommande lansering och twittrade indirekt mot hennes inlägg. Den amerikanska internetpersonligheten och skönhets-Youtubern har också twittrat mot hennes skönhetslansering. På onsdagen twittrade James Charles följande personer som inte bär smink borde inte komma ut med sminkmärken. Tweeten har tagits bort av henne.

På torsdagen twittrade you-tubern att han kände sig barnslig för att ha lagt upp det och raderade inlägget. Han tillade också att han inte är emot sminkmärken eller en inkörsport till en sminklook.

James twittrade enligt följande.

Igår postade jag en subtweet om hur jag tyckte att vissa kändisar inte borde lansera sminklinjer. Det handlade om @aliciakeys. För några år sedan meddelade hon att hon inte längre skulle ha smink, så jag störde mig. Eftersom många kändisar kommer in i skönhetsområdet som ett kontantgrepp utan någon egentlig passion och sedan lämnar, skrev han.

Jag raderade tweeten efter några minuter eftersom det är barnsligt att indirekt tweeta någon. Jag är inte sminkets portvakt. Vem som helst ska kunna säkra sin väska. Och det är inte upp till mig vilka varumärken folk bör eller inte bör stödja. Jag är glad att jag tog bort den för efter att ha läst vidare lärde jag mig att skönhetslinjen är HUDVÅRD, fortsatte James.

Han sa: Detta var mitt misstag, och jag borde ha läst mer innan jag twittrade. För vem är egentligen BÄST att prata om att hålla din hud ren utan smink? Oavsett min avsikt med min tweet, slutade det med att det blev en mikroaggression mot någon jag respekterar. Så till @aliciakeys är jag skyldig en direkt ursäkt – jag är ledsen. Det var inte min plats att gatekeeper den här branschen. Jag kan inte vänta med att stötta och testa produkterna. Jag vet att varumärket kommer att vara värt en miljard om några år.

Manny MUAs tweet

James Charles var inte den ende som stod emot henne. Manny MUA twittrar också mot Alicias lansering eftersom någon annan blir lätt irriterad när kändisar kommer ut med hela sminklinjer? Speciellt när de där kändisarna inte ens har smink... Jag är som en tjej.

Även hon tog bort sitt inlägg efter ett tag och bad Alicia om ursäkt. Alicia reagerade dock inte på något av inlägget eller ursäkter och deras retweet.

Håll utkik för fler uppdateringar!!