James Bond: No Time to Die återvänder! Läs för att känna till NYA cast-medlemmar såväl som de ÅTERKOMMANDE casterna!

James Bond: No Time to Die har bekräftat vem som kommer att spela i den efterlängtade (och oerhört uppskjutna) 25:e Bond-filmen.

Daniel Craigs sista resa som 007 ser honom bo i Karibien, ingen längre del av Hennes Majestäts administration. Bond är inte på dynamisk assistans när vi startar filmen, han har en bal på Jamaica, sa ledaren Barbara Broccoli. Vi betraktar Jamaica bonds djupa hem. Han börjar sin utflykt hit.

Här är vem som kommer att spela i den efterlängtade filmen No Time to Die, som släpptes i april 2020.ÅTERKOMMANDE: Daniel Craig spelar James Bond

Vem är Daniel Craig?

Craig bekräftas vara hans sista resa som Bond, och har dessutom medverkat i The Girl with the Dragon Tattoo, Layer Cake. Steven Speilberg visar München och science fiction-western Cowboys and Aliens. Han tog över från sin 007 antecedent, Pierce Brosnan, i 2006 års Casino Royale.

NYTT: Rami Malek spelar Safin, huvudskurken

Vem är Rami Malek?

Maleks inkorporering, som påskyndade under en avsevärd tid, ger tillbaka hans Oscarsvinst för hans skildring av Freddie Mercury i 2018 års Bohemian Rhapsody. Precis som sitt breakoutjobb i Amazon Primes Mr Robot har Malek dessutom medverkat i Netflix-animationen Bojack Horseman.

Vem spelar han i Bond 25?

Jag garanterar er alla att jag kommer att se till att Mr Bond inte har en enkel resa i denna, hans 25:e utflykt, körde Malek genom ett videogränssnitt i april 2019.

Underhållaren har sedan dess blivit bekräftad att spela en Bond-scalawag och har stått upp mot att leta efter bekräftelse från chefen Cary Fukunaga att hans karaktär inte skulle framställas som en arabisktalande skräckmakare.

Det är en otrolig karaktär, och hon extremt energisk, sa han till Mirror. Det var i alla fall en sak som jag undersökte med Cary. Jag sa: 'Vi kan inte särskilja honom med någon demonstration av rädslabaserat förtryck som speglar en filosofi eller en religion. Det är inget jag skulle engagera mig i, så om det är en chans att det är anledningen till att jag är ditt beslut kan du utesluta mig. Hur det än må vara, det var otvetydigt inte hans vision. Så han är en helt annan typ av rädsla.

NYHET: Lashana Lynch spelar Nomi

Vem är Lashana Lynch?

Även om du kanske uppfattar henne för hennes breakout-jobb som Maria Rambeau i Captain Marvel, började den engelska underhållaren Lynch i filmen Fast Girls och har medverkat i det brittiska tv-arrangemanget Silent Witness, Death in Paradise, The 7:39 och dagtid cleanser Doctors. Hennes första jobb i USA var som Rosaline Capulet i Shondalands Still Star-Crossed.

Vem spelar hon i Bond 25?

Lashana Lynchs karaktär heter Nomi, en detalj som avslöjats av underhållaren med hjälp av Instagram:

https://www.instagram.com/p/BwuUJpvHH-v/?utm_source=ig_embed

ÅTERKOMMANDE: Lea Seydoux spelar Madeleine Swann

Paret visade sig vara praktiskt taget inkluderat, och hon ska vara orsaken till en del beklagligheter i denna efterföljande del.

Tjej till den hala Mr White, Swann hjälpte Bond att spåra upp en grupp ligister Spectre. Hur som helst, hela tiden kidnappades hon av Blofeld (se nedan) – lyckligtvis skyddade Bond henne.

ÅTERKOMMANDE: Christoph Waltz spelar Ernst Stavro Blofeld

Blofelds pappa, Hannes, omfamnade James Bond efter att han förvandlades till en lösdrivare. Blofeld kändes som om han hade tillskansat sig och avrättade sin pappa och förfalskade hans bortgång.

Blofeld fick ärret över efter att Bond och Swann exploderade en farlig klocka i ansiktet på honom.

Ny:

  • Ana de Armas spelar Paloma
  • David Dencik spelar Waldo.
  • Billy Magnussen spelar TBC
  • Dali Bensalah spelar TBC

Återvändande:

  • Ralph Fiennes spelar M
  • Ben Whishaw spelar Q
  • Naomie Harris spelar Eve Moneypenny.
  • Rory Kinnear spelar Bill Tanner.
  • Jeffrey Wright spelar Felix Leiter.