Jae Lee talar trots allt om det hat som kommer hans medel efter Tom Kings tweets över Rorschach-täcket. Klicka på expertis fanatiker svarar på detta.

Jae Lee är en koreansk amerikansk komiker som är känd för sin interna tolkning och baldakinmålningar för mer än ett fåtal förlag, tillsammans med Surprise Comics och DC Comics. Ar DC Comics arbetade Lee med Ahead of Watchmen-företaget. Han är dessutomidentifierade för serier tillsammans med X-Males, Hellshock, Inhumans. Tom King är en skapare och en e-bokförfattare för serietidningar. Tom King har skrivit romaner för Surprise Comics och DC Comics. Nyligen närmade sig Tom King och konstnären Jorge Fornes komikerns e-boksekvens Rorschach, en personlighet hämtad från Watchmen.

Jae Lee arbetade på Rorschach #1 täcke och det brukade skrivas ut till fanatikerna två dagar igen. Tom King kritiserade och förklarade sin fina sorg mot Jae Lee medan han skrev ut sina väggmålningar på twitter. Fortsätt att scrolla efter en ursäkt-tweet och varför han handskas med det offentligt.

Anklagelser av Tom King mot Jae Lee

Författaren Tom King postade en tweet med varianttäcket Rorschach #1, vi förväntar oss att han inte helt lärde sig det fördelaktiga trycket innan han svarade Jae Lee.https://twitter.com/TomKingTK/standing/1286803835898535938?s=20

Eftersom vi alla inte är rimligt medvetna om Jae Lees medvetande om Comicsgate och inte har ett konto på twitter. Men oavsett fallen är det ganska roligt för Tom King att diskutera individen han springer med.Ett antal timmar efter sin preliminära tweet, Tom King, pratade han senare med Lee och upptäckte att artisten tidigare inte var kunnig om Comicsgate och att de två nu har varit helt rätt. Lär dig tweeten som diskuteras ovan och nedan.

https://twitter.com/TomKingTK/standing/1286709530106179584?s=20

Jae Lees svarar mot tweetarna på Instagram

Inom 48 timmar postade Jae Lee ett hjärtligt meddelande på Instagram om sin hund Loki, som gick vidare till det stora bortom. June Chung, hans make, och han har gått igenom ett känslomässigt segment och han svarade inte direkt på alla viktiga tweets som han möjligen skulle ha kommit igenom. Han nämnde dessutom att de inte var helt rätt i linje med Tom Kings fraser. Han behöver inte att han och hans make släpas på den här planeten som han på intet sätt eftersökte för att vara en komponent.

https://www.instagram.com/p/CDG4CPUJtA7/?utm_source=ig_web_copy_link

Rorschach, kommer att fortsätta försäljningen från den 13 oktoberfrån DC:s Black Label-avtryck och är klassad som lämplig för läsare i åldern 17+.