Jae Lee talar till slut om det hat som kommer hans metod efter Tom Kings tweets över Rorschach-täcket. Klicka vidare för att expertentusiaster svarar på detta.

Jae Lee är en koreansk amerikansk komikerkonstnär som är känd för sin inre tolkning och baldakinmålningar för ganska många förlag, tillsammans med Surprise Comics och DC Comics. Ar DC Comics, arbetade Lee på Earlier than Watchmen-uppdraget. Han är dessutomidentifierade för serier tillsammans med X-Males, Hellshock, Inhumans. Tom King är en skapare och en serietidningsförfattare av e-böcker. Tom King har skrivit romaner för Surprise Comics och DC Comics. Nyligen närmar sig Tom King och konstnären Jorge Fornes komikerns e-bokssamling Rorschach en personlighet hämtad från Watchmen.

Jae Lee arbetade på Rorschach #1 täcke och det brukade skrivas ut för entusiasterna två dagar igen. Tom King kritiserade och förklarade sin fina sorg mot Jae Lee medan han skrev ut sina väggmålningar på twitter. Fortsätt att scrolla efter en ursäkt-tweet och varför han handskas med det offentligt.

Anklagelser genom Tom King mot Jae Lee

Författaren Tom King postade en tweet med varianten täcke av Rorschach #1, vi förutspår att han inte helt lärde sig högkvalitetstrycket innan han svarade på Jae Lee.

https://twitter.com/TomKingTK/standing/1286803835898535938?s=20

Eftersom vi alla inte är ganska medvetna om Jae Lees medvetande om Comicsgate och inte har ett konto på twitter. Men oavsett tillfällena är det ganska roligt för Tom King att diskutera individen han springer med.Ett antal timmar efter sin preliminära tweet, Tom King, pratade han senare med Lee och upptäckte att artisten inte längre var kunnig om Comicsgate och att de två nu har varit utmärkta. Lär dig tweeten som diskuteras ovan och nedan.

https://twitter.com/TomKingTK/standing/1286709530106179584?s=20

Jae Lees svarar mot tweetarna på Instagram

Inom 48 timmar postade Jae Lee ett hjärtligt meddelande på Instagram om sin hund Loki, som gick vidare till det stora bortom. June Chung, hans make, och han har gått igenom ett känslomässigt segment och han svarade inte direkt på alla avgörande tweets han kan ha kommit under. Han sa dessutom att de inte alla var utmärkta i enlighet med Tom Kings fraser. Han behöver inte att han och hans make släpas på planeten han på intet sätt eftersökte för att vara ett element.

https://www.instagram.com/p/CDG4CPUJtA7/?utm_source=ig_web_copy_link

Rorschach, kommer att fortsätta försäljningen från den 13 oktoberfrån DC:s Black Label-avtryck och är bedömd som acceptabel för läsare i åldern 17+.