Jacob Elordi tryckte He May Now Not Do A 'Kissing Sales space 3'! Filmen är redo att lanseras 2021. Detta är allt du vill förstå

Chockerande skådespelare, Jacob Elordi är en australisk skådespelare. Han utförde positionen som Noah Flynn i rymdfilmsamlingen The Kissing Sales. 2019 började Elordi porträttera Nate Jacobs inom HBOs tv-samling Euphoria. Elordi har ett fascinerande leende och har blivit populär genom åren för sina känslomässiga och passionerade artisttalanger.

The Kissing Sales space 3 frigör

Det har formellt introducerats att The Kissing Sales space Three kan komma att lanseras på Netflix 2021. The Kissing Sales-utrymmet anses vara en av de avgörande entusiasternas favoritromantiska komedifilm för amerikansk ungdom skriven och regisserad genom Vince Marcello, som svar på det okonventionella liknande titel genom Beth Reekles. Den spelar Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney och Molly Ringwald. Joey King tryckte nyligen att regissören Vince Marcello och det förfalskade skottet The Kissing Sales space Three samtidigt längs The Kissing Sales space 2, som lanserades fredagen den 24 juli på Netflix.Osäkerhet över Elordis utseende i den efterföljande uppföljaren

Jacob Elordi är tacksam för sin position i filmen som köpte en mängd olika entusiasters kärlek och uppskattning. Han gav en osäker reaktion om sitt utseende i den efterföljande uppföljaren av filmen. Han nämnde att han nu inte är beredd att spela gymnasieroller längre. I en intervju med GQ Australia nämnde han, Inget i motsats till det, men jag har gjort det och det kan faktiskt vara ansträngande för mig att leta efter nöje i det. Jag åldras dessutom nu, och jag börjar se äldre, så att fortsätta gå till gymnasiet är mer eller mindre skatt.

Elordi är smidd i Euphoria

Han fortsatte att prata om hur Euphoria fick sitt yrke att kasta sig in i rätt kurs.

Han nämnde, Efter Euphoria ägde det bästa skiftet rum. Det satte mig vid radarn, att jag kanske skulle kunna agera, och det tillät mig att ta plats med de killar vars målningar jag älskar – de kände till mina målningar och så de älskade det. Så jag kanske har de där faktiskt vuxna, geniala samtalen med likasinnade andra människor.

Elordi har kommit på popularitet

Tillsammans med detta nämnde han hur han inte var i en position att gå ut efter att den primära filmen hade premiär och strävade efter att reglera kändisen. Elordi sa, Det brukade vara enormt intensivt under en kort tid. På en enda dag kunde du faktiskt inte korsa någonstans, trots det har det gått två år nu och det har dött ner avsevärt. Så kanske följande kommer ut och det kommer att vara ohälsosamt igen under en kort tid, men jag känner att det hela är relativt.