Jacob Elordi publicerade He Would possibly No longer Do A ‘Kissing Sales space 3’! Filmen är redo att lanseras 2021. Det här är allt du vill förstå

Chockerande skådespelare, Jacob Elordi är en australisk skådespelare. Han utförde positionen som Noah Flynn i rymdfilmsekvensen The Kissing Sales. 2019 började Elordi porträttera Nate Jacobs i HBO-tv-serien Euphoria. Elordi har ett fascinerande leende och har fått status över tid för sina känslomässiga och passionerade artisttalanger.

The Kissing Sales space 3 befria

Det har formellt introducerats att The Kissing Sales space Three kan komma att lanseras på Netflix 2021. The Kissing Sales-utrymmet anses vara några av fanatikernas favoritromantiska komedifilm för tonåringar, skriven och regisserad via Vince Marcello, som svar på det okonventionella med liknande titel via Beth Reekles. Den spelar Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney och Molly Ringwald. Joey King publicerade nyligen att regissören Vince Marcello och det förfalskade skottet The Kissing Sales space Three samtidigt längs The Kissing Sales space 2, som lanserades fredagen den 24 juli på Netflix.Osäkerhet över Elordis utseende i den efterföljande uppföljaren

Jacob Elordi är tacksam för sin position i filmen som fick många fanatikers kärlek och uppskattning. Han gav en osäker reaktion om sitt utseende i den efterföljande uppföljaren av filmen. Han nämnde inte längre beredd att spela gymnasieroller längre. I en intervju med GQ Australia nämnde han, Inget mot det men jag har gjort det och det kommer faktiskt att vara svårt för mig att söka nöje i det. Jag börjar dessutom bli gammal nu, och jag börjar blicka äldre, med avsikten att fortsätta gå igen till skolan är mer eller mindre skatt.

Elordi är smidd i Euphoria

Han fortsatte att tala om hur Euphoria fick sitt yrke att kasta sig in på rätt väg.

Han nämnde, Efter Euphoria kom det bästa skiftet. Det satte mig vid radarn, att jag kanske bara skulle kunna agera, och det tillät mig att ta plats med de killar vars målningar jag älskar – de kände till mina målningar, de älskade dem vanligtvis. Så jag kommer att ha de i själva verket vuxna, geniala samtal med likasinnade andra.

Elordi har kommit på status

Tillsammans med detta nämnde han hur han inte var redo att ge sig ut efter att den primära filmen hade premiär och strävade efter att reglera kändisen. Elordi sa, Det brukade vara enormt intensivt under en kort stund. På en enda dag kunde du i själva verket inte flytta någonstans, men det har gått två år nu och det har dött ner avsevärt. Så kanske följande kommer ut och det kommer att vara farligt igen för en kort stund, men jag tror att allt är relativt.