Jack Ryan Säsong 3: Kommer John Krasinski att vara en del av den tredje delen? Klicka för att veta mer om handling, rollbesättning, släppdatum!!

Jack Ryan, en amerikansk politisk thrillerwebbserie, full av actionsekvenser. Den är baserad på karaktärerna i den fiktiva romanserien Ryanverse av Tom Clancy. Denna serie består av två säsonger som hade premiär den 31 augusti 2018 respektive 31 oktober 2019 på Amazon Prime-videor. Det handlar i grunden om en CIA-analytiker, Jack Ryan, som avslöjar korruption, spionage och strider mot islamiska extremister. Medan de två första säsongerna skapade ett stort uppståndelse, väntar vi med spänning på den tredje delen.

Officiell trailer: Jack Ryan Säsong 3″

Normalt förväntar vi oss trailersläppet, 1 månad innan seriens release. Men på grund av den nuvarande pandemisituationen har alla produktioner stannat. Den officiella trailern har ännu inte kommit. Nej, officiellt meddelande tas emot om detsamma. Så vi måste vänta lite till för att kolla in den tredje delens trailer. Men under tiden kan vi kolla den här andra säsongens trailer för en snabb sammanfattning.Handling: Jack Ryan

Det berömvärda skådespeleriet tillsammans med en fantastisk och spännande story skapade magi hos publiken. Efter att ha sett de två föregående avsnitten blir fansen nu galna inför den tredje delens release. Berättelsen kretsar kring en hedersanalytiker från CIA, som flyttas från sitt säkrade skrivbordsjobb till ett mycket riskabelt fältjobb. Där avslöjar han olika tvetydiga banköverföringar av Suleiman, en av de dödligaste islamiska extremisterna. I säsong -1s final avrättar Jack Suleiman och förhindrar terrorattacken. Blir därför befordrad till chef för T-FAD, medan Greer befordras till biträdande stationschef i Moskva.

Den andra delen börjar med Jack mitt i en politisk fejd i ett korrupt Venezuela. Denna politiska fejd leder Venezuela in i en ekonomisk kris, som så småningom orsakar massinvandring. Mitt i denna kris är det nu Jacks ansvar att lösa allt och återställa freden. I den andra säsongsfinalen räddar Jack Greer från presidentpalatset och avbryter så småningom valproceduren. Detta skapar ett uppståndelse och en aggressiv pöbel omger palatset, vilket tvingar Jack att göra ett val som skulle avgöra hans öde.

Handling: Jack Ryan Säsong 3

Tja, serieversionen och bokversionen skiljer sig något åt. I serien arbetar Jack under CIA i bara fyra år, vilket är mycket mindre i jämförelse med boken. Medan Kathy Muller är hans fru i boken, dejtar de bara i serien. Så vi förväntar oss att tillverkarna tar Greer, Jack, Muller i en bild och levererar några mer actionfyllda och spännande vändningar. Hittills har ingen officiell uppdatering om handlingen avslöjats. Makers har bekräftat en djup, intressant handling för den tredje delen. Därför är allt vi kan göra nu att vänta på att trailersläppet ska få en glimt av den tredje delen.

Releasedatum: Jack Ryan Säsong 3

I februari 2019 tillkännagav Amazon förnyelsen för den tredje delen. Serien var tänkt att släppas i augusti 2020. Filmografin av serien hade inte startat, före lockdown. Men på grund av denna globala pandemisituation har alla produktioner stannat, så att filma det nu är uteslutet. Vi förväntar oss att den släpps någonstans i början av 2021. Det officiella meddelandet om detsamma har ännu inte kommit.

Skådespelare: Jack Ryan säsong 3

Att föreställa sig serien utan den ursprungliga stjärnrollen är omöjligt.

  • John Krasinski som Dr Jack Ryan.
  • Ali Suliman som Suleiman.
  • Dina Shihabi eller Hanin Ali.
  • Wendell Pierce som James Greer.
  • John Hoogenakker som Matice.
  • Jordi Molla som Nicolas Reyes.
  • Christina Umana som Gloria Bonalde.
  • Abbie Cornish som Dr. Cathy Muller.

Men tyvärr kommer Paul Scheuring inte att vara en del av den tredje delen.

Låt oss vänta tålmodigt på den tredje säsongens ankomst, tills dess var du säker. För fler uppdateringar, håll utkik!!!