Ja! Min första första kärlek säsong 3 Coming Again? Releasedatum, skådespelare, handling

Min första första kärlek säsong 3 beskrivning

Min första kärlek säsong 3 kan vara en Netflix Original sydkoreansk dramaserie skapad av Jung Hyun-Jung. Det här är inte den främsta framgångsrika serien skapad av manusförfattaren. Jung Hyun-Jung var hjärnan bakom andra utmärkta K-drama som In Need of Romance och Romance kan vara en bonusbok.
När Yoon Tae-ohs vänner kommer in i hans hem dröjer det inte länge innan känslor av tillgivenhet uppstår och vänskaper testas.

Eftersom gruppen av vänner lär sig vad det innebär att vara älskad för första gången, måste de också lära sig värdet av sin vänskap.

Min första första kärlek säsong 3 kan vara en sydkoreansk Netflix Original romantisk dramaserie som är populär bland olika människor i olika länder. Det har släppts två säsonger av serien hittills. Den primära delen kom ut den 18 april 2019, medan den andra säsongen sändes den 26 juli 2019.Min första första kärlek säsong 3 förnyelsestatus

Officiell Netflix förnyelsestatus: Väntar (senast uppdaterad: 07/08/2019)

I skrivande stund har Netflix ännu inte släppt någon information om förnyelsen av My First first love säsong 3 . Många fans skulle sannolikt bli förvånade över att utarbeta en förnyelse av serien eftersom slutet inte lämnade några öppningar för en tredje säsong. Det betyder inte att författarna inte kunde skriva en berättelse för att föra samman de sex vännerna igen.

Kommer Netflix att producera en uppföljare av min första kärlek säsong 3?

Även om serien inte finns på Netflix, kan My First first love säsong 3 vara en uppföljare till ett annat K-Drama, My First Time. Prequel-serien kretsade kring samma sex karaktärer förutom att de hängde på taket av Yoon Tae-ohs hem.

Det finns alla möjligheter att historien kan fortsätta och börja efter ett tidshopp. Genom en del dramatik och speciella omständigheter kunde det föra alla sex vänner samman igen.

Kanske vid det här laget i berättelsen är Yoon-Tae oh och Song-i lyckligt gifta och behöver bilda familj.

Så om de behöver sitt hus finns det alla möjligheter att vi kan se Yoon-Tae oh och Song-is hem bli det sociala navet för gruppen. Speciellt om någon av karaktärerna är nere på sin tur. Säsong 2 gjorde slutligen en riktigt glad ton så förhoppningsvis är ingen av deras berättelser förstörda.

Min första första kärlek Säsong 3 Handling-

Mitt första ex handlar om fem vänner i 20-årsåldern som flyttar för att mäta sig under ett tak och möter komplexiteten av tillgivenhet och vänskap samtidigt som de balanserar sitt universitetsliv. Inom den andra delen välkomnar Yoon Tae Oh sina vänner att mäta med honom i hans hus.

Yoon Tae Oh och Hang Song Yi är ett par barndomsvänner, men deras dynamiska förändringar när de börjar bo och utvecklar romantiska känslor. Song Yi är dock i ett väldigt förhållande med Do-Hyun och skapar en kärlekstriangel.

Efter återkommande dramatik och vändningar i var och ens liv inleder Yoon Tae Oh och Song Yi äntligen ett förhållande. De skulle till och med vilja bilda familj nu i livet, men den delen är reserverad för min första kärlekssäsong 3.

Vem besöker och är bland rollistan för My First first love säsong 3?

Med största sannolikhet kommer alla att återvända eftersom serien slutade på en nöjd ton. Berättelsen kretsar kring de fem, och därmed är serien ofullständig utan dem.

Några nya karaktärer kan dessutom dyka upp under min första kärlekssäsong 3. Ji Soo är tillbaka som Yoon Tae Oh och Jung Chae Yun (Han Song Yi). även som Kang Tae Oh (Choi Hoon), Choi Ri (Oh ​​Ga Rin) och Jung Jin Young som Seo Do Hyun.

Med största sannolikhet kommer alla att återvända eftersom serien slutade på en nöjd ton. Berättelsen kretsar kring de fem, och därmed är serien ofullständig utan dem.

Min första första säsong 3 releasedatum och avsnittslista

En ny säsong av min första säsong 3 kommer igen att göras av åtta avsnitt som kan komma att släppas online på Netflix. Premiäravsnittet börjar den 23/07/2021. Detaljerad avsnittslista presenterad i tabellen nedan.

Eftersom vi är osäkra på om My First past love kommer tillbaka för den tredje säsongen eller inte, är det lite svårare att förutse en Utgivningsdatum .

Om det finns några planer för ytterligare säsonger eller en romantitel kommer den att läggas på is nu för tiden. I asiatiska länder måste människor värvas in i milisen.

Jin Young, skådespelaren som porträtterar Do-Hyun, slutför nu sin tjänst för den sydkoreanska militären.

Skådespelaren kommer att tillbringa mindre tid i aktiv tjänst eftersom han har värvats till militären. Om han hade gått med i marinen eller flygvapnet skulle hans tjänst vara längre. Jin Youngs värvning började i juni, vilket innebär att han inte kommer att lämna förrän i mars 2021.

Min första första kärlek säsong 3 kan vara en romans av Jung Hyun Jung. Första gången TV-serien hade premiär på Netflix-nätverket den 18 april 2019. Det är 8 avsnitt i pilotsäsongen. Yoon Tae Oh med Ji Soo i TV-serien.

Som nämnts tidigare, vi faller efter att ha ett politiskt kandidatuttalande, och därför är debuten för säsong tre också osäker.

Fansen förutspådde att om de skulle inducera en annan omgång, skulle den sändas i slutet av 2019, men det fanns inga tecken eller rykten. Frågan om att filma den påstådda kommande delen uppstår också.

Skådespelaren Jin Young som porträtterar Do-Hyun är för närvarande upptagen och tjänar för sitt land inom republiken Koreas armé eftersom det är en regel. Så oavsett om det finns en säsong 3 eller inte, skulle det ta det långsamt eftersom han är en betydande del av truppen.

På grund av olika personliga skäl hamnar ett gäng av Yoon Tae Ohs vänner i hans hus, där de upplever kärlek, vänskap och allt däremellan.

Min första första kärlek säsong 3 trailer och tillkännagivande

I skrivande stund är den här teasern otroligt specifik för den efterföljande säsongen av tv-programmet. Netflix kommer att ladda upp en officersvideotrailer några veckor före premiärdatumet.

Strax efter började fansen diskutera om de hade turen att få en tredje del. Därför började vårt arbete med att samla in källor och material. Vi har samlat in en del information som kommer eller kanske inte föreslår den tredje delen, men vi låter dig bestämma.

Kommer det att bli en till serie av min första kärlek säsong 3

För att vara väldigt ärlig har Netflix inte gett en politisk kandidat 'go' till serien my first love säsong 3. De har inte heller signalerat mot en väckelse. Vi är fortfarande osäkra på om vi är bundna till en extra delbetalning eller inte tack vare hur säsong 2 slutade. Men ändå är det ingen skada att förvänta sig något som ger glädje i människors liv. Vila, vi uppdaterar dig därefter.

FAQ

F.1 Slutar låten med Tae O?

Hennes vänner är alla där för att säga hejdå och vi ser att Choe hun också lämnar. Vi får sedan ett nytt tidshopp, den här gången till en månad senare, med Song-I och Tae O som fortfarande lyckligt dejtar.

F.2 Kommer Love alarm att ha en säsong 3?

När författaren till Love Alarm skriver historien visste de inte att de måste återuppta denna koreanska romantiska dramaserie för tredje säsongen. Den andra säsongen släpps under den senaste månaden och CV:t kan ta mycket tid som flera dagar eller flera månader.

F.3 Gör Tae-O och sången jag kysser?

När de är ensamma tillsammans erkänner Do-Hyeon för Song-i att han känner sig avundsjuk över hennes närhet till Tae-o, men de två kysser till slut efter att Song-i hänvisar till honom som hennes kärlekshistoria. Omedveten om att han är i närheten, bevittnar Tae-o deras första kyss och inser att den påverkar honom känslomässigt.