Ishaan Khatters förvandling för Khaali Peeli är häpnadsväckande. Se bilder!

Skådespelaren Ishaan Khatter har lagt upp en video om sin förstärkta kroppsförvandling. Han delade en video av sitt tränings- och kostschema i nästan två månader. I klippet ses han lyfta tunga vikter och äta rent. Vid sidan av klippet skrev han: The real grind. En stor del av den fysiska förberedelsen.

När @macriaan sa till mig att han ville ha en sakht launda i Blackie, måste det göras. Jo mangta hai Woh mangtaich hai.Få människor vet vad som krävs, så jag klippte ihop ett litet montage. 80 procent av dagarna är du inte motiverad. Det är dagarna som räknas. Var du än är, hur du än är. 6 månader av malningen på 2 och en halv minut. Nästan 6 kg av en ren bulk på 2 månader. Allt arbete. Inget bollsnack. Let's go. Skådespelaren Shahid Kapoor tog till kommentarsfältet och skrev: Babbar Sherrrr.En användare av sociala medier kommenterade: Dräp. En annan användare frågade honom om hans diet. Ishaans pappa Rajesh Khattar berömde också Ishaan för hans kropp. Han skrev: Tålamod, uthållighet och uthållighet. Du förkroppsligar alla tre perfekt. Superstolt.

Skådespelaren delade två bilder från sin debutfilm Beyond The Clouds där Ishaan såg mager ut, och nämnde att han gick ner massor av vikt för filmen Majid Majidi. Nu, för Khali Peeli, går han upp i vikt för att sjunka in i tänderna på sin karaktär. Han gav också en glimt av sin dreglavärdiga kroppsbyggnad som han hade förvärvat för sin kommande film.

Om filmen

Khaali Peeli utspelar sig i Mumbai och är en ung, nervös berg-och-dalbana som startar en natt när en pojke träffar en tjej. Ishaan kommer att dela skärmutrymme mittemot Ananya Panday i filmen.

Taran Adarsh ​​meddelade på Twitter och skrev: Släpps på drive-in-teatrar... Khaali Peeli – med Ishaan Khatter och Ananya Panday i huvudrollerna – släpps på drive-in-teatrar i Gurugram och Bengaluru...Filmen kommer samtidigt att ha premiär på ZeePlex den 2 oktober 2020.

Filmen har producerats gemensamt av Bharat regissören Ali Abbas Zafar, Zee Studios och Himanshu Mehra. Ali Abbas Zafar beskrev i ett uttalande filmen som en komplett desi-underhållare.

Ananya Panday spelar en sprudlande, vågad och frispråkig tjej. Ishaan Khatter, för första gången, spelar en typisk Bollywood-hjälte och ser imponerande ut. Men det överraskande elementet i trailern är Jaideep Ahlawat, som skriver upp skurken som heter Yusuf.

Den officiella beskrivningen av Khali Peeli lyder, OFFENTLIG... Aa Gaya hai full dhamaal trailer! oh abb, ingenstans att springa... Ingenstans att gömma sig. Redo rehneka för en galen resa! Regissören Maqbool Khan hade sagt: Det har varit ett nöje att arbeta med Ishaan & Ananya – två kraftpaket som har gjort fantastiska framträdanden!