Irina Shayk VILL HA MYCKET DÅLIG HÄMND från Bradley Cooper för att han FUSKET DÅLIGT med Lady Gaga

De stora nyheterna som har dykt upp hela tiden när ryktena säger att Bradley Coopers fuskskandal med Lady Gaga är inte riktigt över än.

Bradley Cooper har varit i relationer med några av de mest kända personerna hela tiden och att han en gång var gift med skådespelerska irina shayk i ungefär fyra år, men de avbröt till slut sin relation efter att ha stött på enorma utmaningar. Det gick helt okej mellan dem tills det skedde en drastisk förändring vid denna tidpunkt där det är värt att nämna att hans nuvarande flickvän också delar en dotter från ett annat äktenskap; vilket gör henne ännu mer speciell än tidigare!

När Bradley W. Belle dejtade Irina Shayk hade han varit i kontakt med henne, och på så sätt spreds fuskskandalsamtal överallt som så småningom skapade en stor kontrovers på båda sidor av samhällets linje om vem som skulle hållas ansvarig för deras handlingar. Alla personligheter har alltid haft olika reaktioner när det kommer till att hantera personliga angelägenheter, men den här situationen förändrade inte någonting i den traditionen när vi såg olika stjärnor reagera – vissa höll med lite medan andra inte sa något alls!Tanken på att Bradley skulle vara otrogen mot Irina Shayk med Gaga under deras tid som par skapade en intressant skandal. Alla som är inblandade hade olika reaktioner när det gällde deras ärenden och den här var inget undantag.

Lady Gaga Matter med Bradley Cooper

Lady Gaga

Vertue

Bradley Cooper och Lady Gaga har varit vänner i flera år, vilket framgår av deras kemi i storfilmen A Star Is Born. De båda levererade fantastiska framträdanden som kärleksintressen med varandra; det är inte konstigt att alla tycker att de är så perfekta tillsammans!

Det rapporterades att surret om deras förhållande började växa hela tiden och många människor har redan spekulerat vad som kan hända härnäst. Det visade sig att Bradley inte hade något annat på gång än att vara vän med Lady Gaga, men hon verkade lyckligare än någonsin tidigare!

De två berömda personligheterna uppträdde också genom att sjunga vid prisutdelningen och därför kom detta till Irinas uppmärksamhet. Hon nämnde övertidsperiod att hon stödjer honom, men det kan ha blivit spänt mellan dem nyligen eftersom han inte har varit med så mycket på sistone utan någon förklaring till vad som hände?

Andra saker om:

Det har rapporterats att Irina Shayk fortfarande är arg över den fuskskandalgest som Bradley Cooper gjorde och att hon kan göra ett steg för att hämnas. Källorna sa vid ett tillfälle att de hörde från flera personer som trodde att det kunde vara möjligt för honom (Irina) att ta en annan älskare samtidigt som de var kopplade till någon annan genom äktenskap eller något mer formaliserat som en förlovningsring; dessa rapporter har dock inte blivit sanna än, men det finns säkert några intressanta utvecklingar som kommer upp snart nog!

Ett av de mest omtalade ryktena är att Irina Shayk inte har glömt vad som hände med Bradley Cooper och att hon kanske söker hämnd för att han ska känna sin fulla vrede. En källa rapporterade vid ett tillfälle, Irina vill inget annat än att se till att han vet exakt hur ledsen det gjorde henne när saker tog slut mellan dem.

Det finns många spekulationer när det gäller både personligheter och deras motiv. Källor har rapporterat att de är i kontakt under en längre period, vilket kan betyda att de två kan komma tillsammans om föräldraskap eller andra frågor relaterade till deras dotters liv; men vi får se vad som händer när Irina äntligen reagerar efter all denna tid som hämndlysten över sin situation (baserat på tidigare intervjuer).]