IPL 2020 Match 1, MI kontra CSK-funktioner: Chennai slår Mumbai med 5 wickets

Halvhundra år från Ambati Rayudu (71) och Faf du Plessis (58 ej ute), i kombination med ett rankande sexbollsframträdande från Sam Curran (18), hjälpte för ett år sedan andra deltagare Chennai Super Kings (CSK) att slå domen. IPL-mästarna Mumbai Indians (MI) med fem wickets i den inledande matchen i Indian Premier League (IPL) på lördagen på Sheik Zayed Stadium i Abu Dhabi.

CSK har slagit MI efter fem matcher i IPL

Efter att ha begränsat MI till 162/9 före natten, fick CSK en osäker början på sin jakt. Öppnarna Shane Watson och Murali Vijay ursäktades i de första två oversna och CSK fick 6/2 mot början av den tredje. Hur det än må vara så kom följande wicket bara 14 overs senare och under denna tid satte du Plessis och Rayudu upp 115 för den tredje wicket för att i princip ta bort matchen från MI.Chennai Super Kings (166/5) slog Mumbai Indians med 5 wickets i Abu Dhabi MATCH HÖJDPUNKTER Dream11 IPL 2020 Match 1 LIVE CRICKET RESULTAT Mumbai Indians vs Chennai Super Kings, Abu Dhabi: Rayudu,

Rayudu tog attacken till motståndet och krossade sex fyror och tre sexor i en 48-bolls dunk. Han fick likaledes hjälp av MI som inte var redo att ta tag i deras slag, och uthärdade en nästan katastrof i den nionde over när han var på 27 och efter den andra delen av den sextonde över som Rahul Chahar kastade. Han i det långa loppet tumlade av den sista bunten av over, med Chahar som gjorde ett fantastiskt fynd som springer baklänges från sin egen bowling.

I vilket fall som helst, Sam Curran skickade sedan en sex-ball blinder för att stänga alla möjligheter som MI kan ha föreställt sig att dominera spelet. du Plessis avslutade matchen med på varandra följande fyror av de första två bitarna av den tjugonde och sist avslutade.

Lagspelare som spelar

Chennai Super Kings : Murali Vijay, Shane Watson, Faf du Plessis, Ambati Rayudu, Kedar Jadhav, MS Dhoni(w/c), Ravindra Jadeja, Sam Curran, Deepak Chahar, Piyush Chawla, Lungi Ngidi

Mumbai indianer : Rohit Sharma(c), Quinton de Kock(w), Suryakumar Yadav, Saurabh Tiwary, Krunal Pandya, Hardik Pandya, Kieron Pollard, James Pattinson, Rahul Chahar, Trent Boult, Jasprit Bumrah

IPL 2020 i UAE: Mumbai Indians vs Chennai Super Kings i bilder | Sport-bilder – Gulf News

Dhoni: Kommer bowla först. Sent på natten får du dagg. Dessutom vattnar de den för att hålla wicket i bra skick, så det blir i allmänhet billigt mot början. Ha friheten under lockdown att investera energi i dig själv för att hålla dig i form. Behöver berömma varje individ från besättningen. De första sex dagarna i isolering var exceptionellt besvärliga. Kände att varje individ utnyttjade den tiden väl och ingen blev förbryllad eller besviken. Utbildningskontoren var fantastiska. Efter de första 14 dagarna var det perfekt att komma ut. CSK:s fyra utlandsspelare: Watson, Faf, Sam Curran och Lungi Ngidi.

Rohit: Skulle också ha bollat ​​först, visar tecken på förbättring under ljus. Har inte varit här många veckor, så förstå förhållandena bättre. Innan vi kom hit hade vi ett läger i Mumbai. Hade likaså kvalitetsövningar här i Abu Dhabi. Nyckeln här blir att få villkor. Planer för träningsmatcherna kommer att vara som vi kommer fram till. Redo. Pattinson, Quinton, Pollard och Trent Boult är de fyra utlandsspelarna.

Pitch rapport

Den tidigare engelska befälhavaren räknar med att det borde bli en utmaning med höga poäng. Michael Slater insinuerar omslaget som utmark. Allt som lyfter fram en löparfest!

Saknade spelare hämmar RR

Första titten på M.S. Dhoni på planen. Han kan ses ha ett samtal tidigare Indien globala och enskilda från Mumbai indianer upprätthålla personal, Zaheer Khan. Dhoni rapporterade sin världsomspännande pensionering den 15 augusti och kommer att göra ett nytt besök på seriös cricket efter 447 dagar!

Chennai Super Kings, driven av den magnetiska M.S. Dhoni, är på väg till arenan. Förra säsongen, oavsett om han styrde skeppet till slutet, såg CSK den sista undvika sitt grepp. Retribution kommer att ligga på Dhoni och Cos psyke.