Inuti prins Harry och Meghan Markle hus för 14,7 miljoner dollar i Montecito, Santa Barbara!

Hertigen av Sussex och hertiginnan av Sussex har grundat sin lämpliga bostad för att börja ett nytt liv med sin son som heter Archie Harrison. Huset ligger i det eleganta samhället i området där de flesta av Hollywood-personligheterna bodde som Oprah och Ellen DeGeneres. Enligt källorna bor de här från juli 2020. Huset är lyxigt och lyxigt också enligt deras status och makt.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-3-2.mp4

Det lyxiga huset i det fina samhället!

I Santa Barbara, huset eller vi kan säga herrgården ligger sedan juli. Detta är det första huset som ägs av dem, tidigare bodde de i huset som är begåvat av drottning Elizabeth! Efter att ha lämnat Storbritannien flyttade de till detta hus som ligger cirka 100 miles från Los Angeles och ligger i Santa Barbara, Kalifornien.

Huset ligger i ett högnivåsamhälle där många Hollywoodstjärnor bor. De flyttade från Amerika och flyttade hit med sin son. De vill uppfostra honom här i ett lugnt område. Och i en förtjust kostym ses de väldigt glada på sina bilder och videor tillsammans.Nio sovrum tillsammans med trädgård och pool!

Kostnaden för detta hus eller herrgård är cirka 14,7 miljoner dollar som har 9 sovrum och 16 badrum. Enligt källorna byggdes dräkterna 2003 på 7,4 tunnland mark på gated street. Med bibliotek, gym, spelhall och bakgårdar. Tillsammans med rosor och olivträd på bakgården. Rose garden är en av de iögonfallande sakerna i hela kostymen.

Har också ett gästrum med 2 sovrum och badrum. På bakgården finns en tennisbana, en park för barn och en pool inne i huset på bakgården innebär perfekta miljöer för en lycklig familj. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.