Into the breach: Bästa mods: Klicka för att veta om släppdatum, gameplay, senaste uppdateringar och mer!

Into the Breach är ett turbaserat strategispel. Indie Studio Subset Games är utvecklare och utgivare av spelet. Det är den andra uppföljaren efter spelet Faster than Light. Into the Breach utspelar sig i en lång framtid där människor och gigantiska monster slåss med varandra.

Spelet älskas fortfarande av många och laddas ner. Fansen av spelet gav bra positiva recensioner och tyckte om att spela det. Into the Breach är ett av de bästa PC-spelen i historien.Into the Breach: Releasedatum

Spelet släpptes för två år sedan men får fortfarande samma kärlek från fansen. Många spelälskare föreslår till och med spelet för andra och tycker om att spela det.

I februari 2018 sändes spelet för Microsoft Windows. MacOs och Nintendo-versionen av spelet släpptes i augusti 2018. I april 2020 sändes Linux-versionen. Spelet har fortfarande fått samma mängd kärlek sedan den första dagen för release.

Spelarna förväntar sig uppdateringar och uppföljare från utvecklarna av spelet.

Into the Breach: Characters

Karaktärerna i Into the Breach är villkor för piloter. Det finns olika kategorier av piloter i spelet som gör spelet mer intressant.

Piloterna är huvudrollen i spelen på slagfältet. De olika kategorierna av piloter inkluderar Basic AI-piloter, överlägsna mänskliga piloter, avancerade AI-piloter, Artificiella piloter, Corpilots, Tidsresenärer, hemliga piloter. Vissa karaktärer hamnar under dessa karaktärer.

Några av karaktärerna är

  • Ralph Carlson
  • Harold Schmidt
  • Abe Isamu
  • Bethany Jones
  • Henry Kwan
  • Vinn Prosper
  • Lily Reed
  • Chen Rong

Into the Breach: Gameplay

Into the Breach handlar om människor som tävlar med de gigantiska robotarna. Spelarna måste kontrollera soldaterna för att operera jätten med vapen, rustningar och många andra typer av utrustning.

Du kan slåss och svara mot fiendens attack med det turbaserade stridssystemet i spelet. Spelarna kan flytta runt de tre mekarna med hjälp av kartan. Kartan hjälper dig att stödja elnätet och skydda de civila strukturerna.

Det finns många alternativ tillgängliga för spelarna att ta spelet till nästa nivå. Into the Breach jämförs med schack eftersom det mer handlar om att behålla positionskontrollenheterna.

Into the Breach: Best Mods

Det har gått två år sedan mods av Into the Breach uppdaterades. Det finns inga mods lanserade efter den första releasen. Spelarna förväntar sig mer uppdaterade mods från utvecklarna. Spelet har bara ett fåtal mods och här är de.

Acid Judoka och Cut Content

Denna mod hjälper till att ersätta stål Judoka med sura vapen. Den lägger också till klippt innehåll och ikoner till nya vapen.

The Big Guys

Denna mod ersätter Judoka med en ny och intressant anpassad.

Lily remake

Denna mod hjälper till att minska eller öka karaktärernas framsteg och fokuserar främst på Lily. Det sänker också Lilys avancerade nivå.

Yngre Cheng

Denna mod minskar åldern och utseendet på avatarerna. Den fokuserar på avataren Cheng.

Så skapades världen

Denna mod hjälper spelarna att ändra texten, huvudmenyn och andra tillgångar till attribut. Den innehåller också funktionerna i tv-serien Dark.

Into the Breach: Trailer

Håll utkik för fler uppdateringar!!

Läs också Terraria Bästa mods, releasedatum, gameplay och senaste uppdateringarna!