Interspecies Reviewers Säsong 2: Hjärtskärande och allt du behöver veta med den här artikeln

Interspecies Reviewers Säsong 2

Interspecies Reviewers säsong 2 storyline

Anime är enorm med hundratals Interspecies Reviewers säsong 2-genrer och hundratals nya serier som släpps varje dag. Av de som sänds, ecchi är en ganska kontroversiell men populär genre. Ecchi står för en lite mer erotisk version av de redan existerande genrerna som komedi. Interspecies granskare ( (Ishuzoku granskare) var en av de mest efterlängtade anpassningarna av mangan som släpptes 2016. Den första säsongen, animerad av Passione

Den fiktiva värld som berättelsen utspelar sig i är fylld av arter och arter som har blod från succubus (varelser som behöver sex för att överleva), eller duka under flickor som erbjuder sexuella tjänster lagligt. Eftersom succubi behöver sex hjälper Orc Politiska partiet mer än gärna till att finansiera trevliga och säkra arbetsmiljöer för tjejerna. Så pass mycket att vissa tjejer till och med använder den mest minimala av succubus-härkomsten för att få ett jobb på en av bordellerna.

Det kan vara en börda och ett nödvändigt ont för vissa, men i den här fiktionen tjänar flickorna ofta tillräckligt för att jäsa när de vill. Ja, du hörde rätt, prostitution är lagligt i den här världen och en majoritet av världen kretsar kring det. Vissa kallar det kontroversiellt medan andra anser att det är det intresseväckande. Fans kallar det roligt med måttliga erotiska scener, alla censurerade, och sexuella skämt då och då, och passar därför till dess ecchi-genre. Den ocensurerade versionen kommer att finnas tillgänglig i slutet av detta år för fans på AT-X, en premiumwebbplats för streaming av anime.Berättelsen kretsar kring en människa, Stunkie, en tomte, Zel, och en ängel med en trasig gloria, Crimvael som ger sig ut på bordell till bordell och granskar succus-flickor baserat på deras kroppar (föredraget av Stunkie), eller hög mana-nivå (föredraget) av Zel). De räddar Crimvael kort efter starten av serien som börjar arbeta på en lokal taverna, som också är den primära platsen för Stunkie och Zel att umgås.

Sedan efter att ha förklarat sig vara bordellrecensent, satte de sig för att granska olika tjänster och lägga upp dem på krogen. Långsamt blir de en stor sensation och får många förfrågningar om att besöka vissa bordeller som de billiga som är ökända för sin glupska natur och drömätarbordellen där du kan besöka dina minnen och drömma om att ha sex med din favoritfotbollstjej.

Huvudpersoner inkluderar:

Sturkie (människa) föredrar ett bra utseende.

Zel (elf) föredrar höga mananivåer.

Crimvael (ängel med en trasig gloria), som är en hermafrodit men påstår sig vara en pojke för att undvika uppmärksamhet.

Meiri (brudtärna) En servitris på Ale & Eats, som ofta är bestört över recensenternas upptåg och kommer att hamna i ett våldsamt raseri om de får henne inblandad i deras perversa beteende. Blir den perfekta succus-tjejen för både Stunkie och Zel.

Mitsue (människa) En äldre kvinnlig prostituerad. Trots sitt fysiska utseende är hon en favorit hos Zel på grund av sin höga manakvalitet.

Kanchal (halvering) En manlig recensent. Han har en fetisch för BDSM när han spelar rollen som mästaren.

Count Delivery (vampyr) En hedersrecensent. Hans namn är översatt som Count Call Girlula i Yen Pressmeddelanden.

Bruise (dogman) En recensent med en förkärlek för fylliga succu-tjejer. Han betygsätter kvaliteten på succu-tjejer baserat på hans känsliga sinnen.

Narumi (lamia) En recensent.

Samturn (demon) En recensent.

Demia Duodectet (archmage) En magiker som driver en magisk Metropolis-bordell och erbjuder kopior av sig själv. Hon stöder också flera anläggningar, inklusive ett könsbytevärdshus. Hon har ett särskilt intresse för Crimvaels unika egenskaper.

Det 12:e och sista avsnittet avslutas med att våra huvudpersoner besöker den demonbordell de skulle till för valet. Under tiden besöker Demia demonherren Death Abyss för att diskutera hur det är att leva i en värld utan magi. När det nya året kommer runt hörnet, och recensenterna finner att deras favoritbordeller redan är bokade, introducerar fairy bordellägaren dem för en drömätarbordell där de kan se över sitt val av framgångsflickor i sina drömmar.

Animen avslutades den 30 mars 2020, med totalt 12 avsnitt.

Interspecies Reviewers Säsong 2

Interspecies Reviewers Säsong 2 Kontroversiell?

Funimation sa att animen faller utanför deras standarder och tog ner den från deras hemsida, vilket effektivt tog bort den i väst.

Efter det anslöt sig andra kanaler och streamingtjänster till dem. Amazon Prime tar bort Interspecies granskare från deras lista över program och till och med den japanska kanalen, Tokyo MX, avbröt sändningen efter några avsnitt också. Lämna fansen högt och torrt om de ville se showen på just de plattformarna. Men för vissa är det inte riktigt att skylla på eftersom människor är oroliga över bilden det ger människor utanför eller den yngre generationen.

Arga fans gör arga saker, och när de får stöd av flera populära YouTubers som frågar sina fans på My Anime List, kan dessa arga saker väcka stora kontroverser i Interspecies Reviewers säsong 2. Fansens sammanlagda styrka slår i höjden MAL:s poäng för Interspecies granskare till nummer två största anime genom tiderna. Slår klassiker som Evangelion, Steins: Gate och Cowboy Bebop och sitter precis nedanför Full Metal Alchemist: Broderskap

Röstbrigaderingen var så dålig att MAL var tvungen att helt ändra sin sajts regler för hur anime får poäng, med extra tonvikt på att förhindra röstbrigadering från att drastiskt ändra en animes poäng. De nya reglerna lämnar för närvarande Interspecies Reviewers på en 7,63 på deras hemsida.

Interspecies Reviewers Förnyelse av säsong 2?

Även om den fick ett positivt betyg på 7,53 och är rankad som #439 på My Anime List, kommer animen att förnyas senare i år när mangan kommer ikapp animen. Med tanke på allt detta skulle produktionen ta ett år eller så, så Interspecies Reviewers 2 kommer att släppas 2023. Även efter att ha tagits bort från Funimation och Amazon Prime och tagits bort helt för personer utanför Japan, lagligt, kommer animen förmodligen att få en förnyelse . Håll utkik för fler uppdateringar!

Hoppas att ni alla vet mycket detaljer om Interspecies Reviewers säsong 2 om inte, kommentera då nedan och vi kommer också att uppdatera fler artiklar om denna show Interspecies Reviewers säsong 2.