Intel kan ha ett trick i rockärmen för att behålla kronan på sin bärbara speldator. Klicka här för att veta mer om det.

De senaste recensionerna av den mycket nya Asus Zephyrus G14 har precis blåst bort alla förväntningar. Det har också visat sig för de andra företagen att de har vuxit med ett sådant språng. Men nu kan intel ha ett trick i rockärmen som skulle hjälpa till att hålla det ett steg framåt.

https://www.youtube.com/watch?v=QFQYCvkN8Ao

Vad är den exakta saken?

En berömd läckare lanserade ett utdrag ur något dokument som är från Compal Electronics, en taiwanesisk persondatortillverkare. Det här utdraget ger en tjuvtitt på det senaste framsteg som Intel planerar att ta.Utdraget pekar på några cellulära chips som förväntas från Intel under de följande åren eller så.

Vad nämns allt i läckan?

Läckan har börjat med ett omnämnande av Comet Lake-H-processorerna för spelbärbara datorer som har släppts igen i april 2020.

Men nu kommer den att lanseras under första kvartalet 2021. Alla kommer vanligtvis att få se en uppdaterad mobil hårdvara varje år.

Tiger lake kommer att byggas på Intels 10 nm-procedur, som hittills inte har haft den renaste observerade informationen. Med Intels issjö skulle 10 nm-proceduren nu tillåta en underbar batteritid och olika andra användbara alternativ också.

Ändå har den fallit på baksidan av Comet Lake-U-processorer på ämnet den okokta CPU-effektiviteten. Det är anledningen till att ett stort antal bärbara datorer siktar mot skapare väljer Comet Lake framför Ice lake.

Detta skulle inte vara ett problem med vanliga användare. Men spelarna behöver alltid ett bra klocktempo och därför älskar Intel alltid att påminna här om det.

Så oavsett om denna läcka är sann eller inte, är det en nypa salt att göra en övergång från ultraviolett till spelbärbara datorer och arbetsstationer.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för att få alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna.