Intel Evo Badge för premium ultraportabla bärbara datorer, ny logotyp och varumärkesidentitet avslöjad!!

Intel är en strömlinjeformad mellanregisterdator för konsumenter och entusiastdatorer. Lanseringen av Intel-processorerna förändrade teknikvärlden. Från och med juni 2017 fanns Intel-processorerna över hela världen. Intel-processorerna inkluderar intel core i3, intel core i7 och intel core i9, tillsammans med x-seriens Intel core CPU.

Den 2 september 2020 lanserade intel världens tunna och lätta bärbara datorer med den 11:e kärngenerationen. Tillsammans med det hittade Intel Project Athena. Det är ett initiativ för att uppleva ny prestanda och leverera förstklassiga ultraportabla bärbara datorer. Intel arbetar nu med OEM för att tillhandahålla bärbara datorer med Intel Evo-märkta.Teamet koncentrerar sig för närvarande på utvecklingen av Project Athena. Project Athena är nu i andra generationen och arbetar med specifikationer och bättre upplevelse för användarna. Vi kan förvänta oss många fler nya uppdateringar och funktioner från projektet Athena. Vi kan förvänta oss funktioner som kant till kant-skärmar, kompakta antenner, snabbare wifi och lättare kroppar, vilket resulterar i miniatyrisering, bättre prestanda och längre batteritid.

Intel arbetar för närvarande med mer än 150 partners. Det inkluderar tillverkare av bärbara datorer, komponentleverantörer, OEM:er, ODM:er och mjukvarupartners. Det har redan funnits mer än 50 verifierade designs för den första generationen, över Windows och Chrome OS, på konsument- och kommersiella marknader. De bärbara datorerna genomgår prestanda- och lyhördhetstester. Processen inkluderar att skapa, samarbeta, surfa och streama.

Teamet koncentrerar sig på smidig multitasking och konsekvent lyhördhet. De bärbara datorerna ska ge minst 4 timmars batteritid med 30 minuter. Och ungefär 9 timmar eller mer även med omfattande användning och ljusare skärm. Nya funktioner som Thunderbolt 4, wifi 6, precisionspekplattor, penna och röstfunktioner, webbkameror av hög kvalitet och förstklassigt ljud och videor.

Tillsammans med de nya uppdateringarna och funktionerna har Intel också lanserat en ny logotyp för Evo. Det etablerar en ny identitet och ett nytt varumärke. Den nya logotypen är av en fyrkant, inuti vilken Intel Evo drivs av kärnan. Logotypen är bara den tredje betydande förändringen av Intels företagsidentitet i dess historia, säger senior vicepresident och marknadschef, Karen Walker.

Vi måste vänta tålmodigt tills lanseringen för att uppleva de nya funktionerna i deras kommande produkt. Många av Intel-användarna väntar ivrigt på den nya lanseringen. Hoppas att utvecklarna inte kommer att få oss att ångra oss, och värdet kommer att vänta.

Håll utkik för fler uppdateringar!!

Läs också min andra artikel League of legends patchar anteckningar och den senaste uppdateringen.