Intel 11:e generationens bärbara datorer: Kolla in den nya raden av bärbara datorer från Intel som har Tiger Lake-processorer!

Intel har återigen överträffat sig själv och lämnat alla sina konkurrenter bakom sig med den senaste serien av bärbara datorer. Under lång tid har tillverkningen av bärbara datorer fokuserat på att minska vikt och bulk från maskinen. Vi har sett en del otroligt snygg design tidigare från både Intel och de konkurrerande företagen. Det är fascinerande att se hur mycket branschen har kunnat minska storleken på bärbara datorer och samtidigt öka effektiviteten. Nyligen släppte Intel sin nya serie av bärbara datorer, och teknikentusiaster håller på att bli galna. Vi har samlat alla detaljer du behöver veta om den 11:e generationen av Intel-teknik.

Helt nytt sortiment av processorer: Intel 11:e generationens bärbara datorer.

Den nya line-upen som Intel släppte består av de nya Tiger Lake-chippen inom dem. Dessa nya processorer skryter med Intels senaste Xe-grafik som är en annan version från Intel. Även om dessa processorer är specifikt för lättare och tunna bärbara datorer, fungerar de bra med i3, i5 och i7 också. Xe-grafik har häpnadsväckande 96 CUs och en grafikhastighet på 1,35 GHz. Med specifikationer som dessa har det här sortimentet varit på modet inom tekniksektorn online och offline. Många experter upplever att tyngdpunkten har lagts på Xe-integrationen mer än processorerna.Funktioner: Intel 11:e generationens bärbara datorer.

En av de största fokuserna för hela lanseringsevenemanget var Xe integrerad grafik. Enligt Intel kommer de nya bilderna att ge dem fördelen gentemot sina konkurrenter, som är AMD. Du kan dock bara få Xe-grafiken med ett i5- eller i7-processorchip eftersom i3 bara ger Intel UHD. De nya processorerna stöder även 8K HDR-skärmar samt 4K HDR-skärmar. I övrigt berättade Intel om de tekniska förändringar som användarna kan förvänta sig att se i de nya bärbara datorerna.

Om Intel: Intel 11:e generationens bärbara datorer.

Intel är ett amerikanskt MNC som är verksamt inom den tekniska sektorn och har sitt huvudkontor i Silicon Valley. Företaget startade för 52 år sedan 1968, och från och med 2018 är det ett av USA:s största företag. Intel tillverkar mikrochips och processorer åt flera företag. Några av dessa företag är Apple, Lenovo, HP och Dell. De är också förknippade med Microsoft och har tillverkat åt dem i flera år. Innan Tiger Lake-processorerna hade Intel släppt Sky Lake-serien med processorer. Sedan dess har teknikexperterna sett fram emot vad Intel kan göra härnäst för sina produkter.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Minecraft 1.12 mods .