Inställd uppföljare av Spiderman 4 är äntligen på gång! Klicka här för att veta Cast, Release-data, Plot och andra detaljer!

Spider-Man 4 är en superhjältefilm från 2011, med stöd av Marvel Comics-superhjälten med konstant namn. Det är den fjärde delen inom Spider-Man-filmserien. Även om filmen vanligtvis fick blandade recensioner från kritiker, till skillnad från de tidigare tre filmernas extremt positiva recensioner. Den fortsatte med att samla in 801 miljoner dollar över hela världen, vilket skapade den fjärde mest inkomstbringande filmen 2011.

Spider-Man 4 Teaser - Marvel Mystery och inställd Spider-Man 4 ...

Därför den mest inkomstbringande filmen inom Spider-Man-serien. För att starta upp, efter att ha tjänat 495 miljoner dollar på hemmaplan. Det var den allra mest inkomstbringande filmen 2011 i USA. Försäljningsresultaten för videodiskar för denna film motsvarade inte handelns förväntningar.Regissörer för Spiderman 4

Regissörerna för denna film är Sam Raimi och huvudrollerna Emmy Rossum, Anne Hathaway, John Malkovich, Rebecca Hall, Nikolaj Lie Kaas, Kirsten Dunst, Dylan Baker, Rosemary Harris, James Cromwell och Bryce Dallas Howard.

Den en gång inställda uppföljaren är äntligen på gång

Efter att först ha avbrutits redan 2010 ochnågra omstarter siktar Spider-Man 4 äntligen på att hända. Även om karaktären för närvarande befinner sig i Marvel-mediet Universe som Tom europeiska land kämpar för, vill Sony ta tillbaka den ursprungliga smidda filmen för en sista film.

Regissören Sam Raimi från den första Spider-Man-tripletten kan regissera Spider-Man fyra, språket det tog honom en handvändning att komma tillbaka med en anständig rörlig bild. Projektet avbröts till en början på grund av att han inte kunde komma tillbaka med en anständig historia. Men för närvarande omfattar han en berättelse han gillar.

Handlingen utspelar sig tio år när Spider-Man tre, varhelst Peter Parker har varit Spider-Man i över ett decennium, kunde vara en arbetarartist för Daily Bugle och är lyckligt gift med Sess Watson.

Staden i New York har varit fridfull och Parker förbereder sig för att gå i pension, bilda familj tillsammans med sin partner och specialisera sig på sitt traditionella liv tills en helt ny ondska dyker upp, med hänvisning till minnen av symbioten som påverkade honom.

Tobey Maguire återupptar sin roll som Peter Parker/Spider-Man, som är beredd att spela Associate in Nursing äldre webbslinger trots att han är i fyrtioårsåldern.

Historia

Trots det ljumma mottagandet av fansen till del 3 övertygade dess spektakulära box-arbetsplatspoäng Sony att skapa en fjärde film.

Utvecklingen började 2008, med Raimi kopplad till direkt. Kärnan smidd av de tidigare filmerna för att komma tillbaka. Kom 2009. Raimi halkade dock ner ryktena som var tredje film skapade. Istället för att bekräfta att endast den fjärde låg under utveckling. Sony anställde James financier i oktober 2008 för att skriva spelmanuset. De kontaktade en gång David Koepp, författaren till den första filmen. Manuset genomgick mer revidering av författaren David Lindsay-Abaire och om igen av metropolen Ross i oktober 2009.

När det gäller skurkar funderade Raimi på att visa upp hur Dr Curt James Scott Connors förvandlades till ödlan, med Dylan Baker som återupptar sin roll. Han hade tillsammans planer på att uppgradera Bruce-mytologen till en viktigare roll än hans tidigare cameos. I den gregorianska kalendermånaden 2009 hade det rapporterats att John Malkovich var i samtal om att spela Vulture|Vulture, med sin fru som deltog i pekan.

Spider-Man innehåller ett klibbigt tillstånd att krypa ut. Som rapporterats av tidpunkten i Hollywood, höll Spider-Man 4 ett mycket internet av oenigheter som utan tvekan kommer att hindra den från att vara fri den femte femte månaden, 2011 som planerat. Mer komplicerade saker, Raimi enligt uppgift gick igenom fyra revisioner av manuset, med helt olika författare, och hatade det fortfarande. Med många problem stängde Sony av filmen i januari 2010.

Om du tycker att min artikel är användbar, hänvisa till mitt andra material också Mortal Shell-spel.