Instagram-strider: SSR-dödsfallet håller på att förvandlas till en ond cirkel där landet har polariserats; Ankita frågar Rhea medan Shibani motarbetar henne via Instagram.

Sushant Singh Rajputs död avslöjar många dolda mysterier och slagsmål mellan B-towns kändisar. Dil Becharas skådespelare dog den 14thjuni 2020. Sedan dess pågår utredningen och den har delat opinionen i två sidor. Hela frågan har tagit en vändning och för närvarande inkluderar den många fler frågor under utveckling. Hela landet har nu splittrats och många Bollywood-kändisar, regissörer inklusive Anurag Kashyap, publicerar hashtaggen Justiceforrhea i sina sociala medier.

Ankita Lokhande som är ex-flickvän till den bortgångne skådespelaren SSR brinner med sina ord. Hon var i kontakt med SSR från Pavitra Rishtas dagar och senare förvandlades deras band till ett förhållande. Paret höll ihop till 2016 och efter det till sin död var han tillsammans med Rhea Chakraborty. Nu pågår en onlinebråk mellan exet och Rhea. Ankita gick till sin Instagram-sida för att dela sina ord med alla där hon pekade på Rhea. Inlägget bär några djupa frågor angående paret och den roterande drogvinkeln.Ankita Instagram-inlägg: Frågor Rhea

Ankita Lokhande är ganska vokal efter Sushants mystiska död o 14thJuni 2020. Hon gör regelbundet inlägg på sin Instagram-sida och delade till och med några bevis för att motverka Rheas dom. Nyligen, den 9thSeptember, onsdag delade Ankita en bild av en bedjande emoji tillsammans med en lång bildtext. Bildtexten anklagade Rhea för att vara slarvig och oansvarig för att ha tillåtit SSR att konsumera droger även efter att ha känt till hans mentala hälsa.

Hon undersöker situationen ytterligare djupt och frågade hur en älskare kan ordna hårda droger åt sin partner. Ankita är okej med vad som än händer med Jalebis skådespelerska. Och tror att det är all hennes karma som kommer tillbaka till henne.

https://www.instagram.com/p/CE7A8achrmM/?igshid=1s8v36v87no3j

Men eftersom landet har polariserats och människor tenderar att generera sin egen åsikt. Några stöder nu den arresterade skådespelerskan, Rhea, främst efter att videorna om hur journalister jagade henne cirkulerades.

Shibani Dandekar: Reagerade på Ankitas brev

Shibani Dandekar, partner till Farhan Akhtar uttryckte sin motåsikt via sin Instagram. Hon berättar för alla om sin vänskap med Rhea och hur hon var stark, kraftfull och självsäker sedan tonåren. Den 10thSeptember, torsdag delade hon ett inlägg och en berättelse där hon kritiserade Ankita för att hon blev patriarkatets prinsessa. Dessförinnan postade hon till och med patriarkatet citat skrivet på Rheas t-shirt. Enligt Shibani pekade hon direkt på Ankita och gjorde klart hur hon vill ha två sekunders berömmelse i den här häxjaktsprocessen.