'Ingenting sopas under mattan': Katy Perry beskriver sin relation med fästmannen Orlando Bloom som 'solid' och är exalterad över det 'kärleksband' hon kommer att dela med deras dotter Daisy Dove

Katy Perry och Orlando Bloom är i ett mycket kommunikativt förhållande. Paret har dejtat av och på sedan 2016, innan de gifte sig i februari 2019. Leendehitmakaren tror att de är öppna med varandra är anledningen till deras framgångsrika romans. Hon sa: det är väldigt kommunikativt. Dess hälsosamma, friktionella, mycket öppna, mycket kommunikativa relation. Ingenting sopas under mattan...Till och med till den grad att det är som att vi förmodligen borde gå in i ett annat rum om vi ska diskutera något där vi inte är överens eftersom vi bara gör det offentligt.

Men om vi kan nå slutet av våra liv tillsammans, kommer vi att vara varandras bästa lärare. Dejting är annorlunda, helgälskare det är kul. Det är godis. Det här är gediget. Detta är huvudrätten.Och Katy är exalterad över att ha ett villkorslöst kärleksband med sin baby. Hon tillade vidare 'Jag är bara exalterad över ett nytt äventyr och verkligen tacksam för att jag redan har kunnat leva ett så fantastiskt liv', sa hon.

'Det är inte bara peachy angel jelly bean, låt oss vara ärliga. Men jag är exalterad över att denna människa kommer in och har ett villkorslöst kärleksband [med].'

Katy känner att Orlando är hennes bästa lärare

Katy Perry avslöjade att hon och Orlando bråkar mycket, men det kommer inte som ett problem i deras förhållande. Istället hjälper det henne att få perspektiv och gå vidare med en bättre förståelse för olika saker. Det är på samma sätt med Orlando också. Hon sa: Men om vi kan komma till slutet av våra liv tillsammans, kommer vi att vara varandras bästa lärare.

Orlando Bloom vill inte skiljas från Katy Perry

Orlando Bloom var tidigare gift med Miranda Kerr, och deras äktenskap varade i tre år innan de gick skilda vägar. Katy Perry är också en skilsmässa. Hon var gift med den kanadensiske komikern Russell Brand. Men även det slutade med skilsmässa efter ett år. Orlando avslöjade i en tidigare intervju att han inte vill ha en andra skilsmässa och är nöjd med vad han har med Katy Perry.

Det är viktigt för mig att vi är samordnade. Jag har varit gift och skild och jag vill inte göra det igen, sa han. 'Och det är vi båda fullt medvetna om.

'Hon är enastående och så jag är alltid imponerad av det och jag är uppmuntrad', tillade Orlando.

Samtidigt har Katy tidigare erkänt att hon och Orlando har gått igenom ett helvete i deras förhållande. Hon sa: För oss, och du kan höra att även i 'Champagne Problems', som är en låt på skivan, kan du höra att vi inte stoltserar med hur kära vi är. Vi har varit nere på mattan och kommit upp igen hittills, och det var till och med vad låten 'Witness' handlade om.

Om jag förlorade allt idag, skulle du stanna? Kan du gå ner med mig till mattan och komma upp igen? Jag testade det redan.